NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Νέες διεθνείς διακρίσεις για το δικηγορικό γραφείο Στυλόπουλος & Συνεργάτες

Νέες διεθνείς διακρίσεις για το δικηγορικό γραφείο Στυλόπουλος & Συνεργάτες

Το δικηγορικό γραφείο Στυλόπουλος & Συνεργάτες συνεχίζει και φέτος να αποσπά διεθνείς αναφορές και διακρίσεις έχοντας ενισχύσει σημαντικά πλέον την παρουσία του στα διεθνή νομικά τεκταινόμενα. Πιο συγκεκριμένα, το 2017 το δικηγορικό γραφείο Στυλόπουλος & Συνεργάτες έλαβε τις κάτωθι διακρίσεις:

  • Law Firm of the Year στην Ελλάδα στα βραβεία Corporate INTL Global Awards στη κατηγορία Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο,
  • International Commercial Law Firm of the Year για την Ελλάδα στα βραβεία του νομικού οδηγού Global Law Experts Awards,
  • Best Media Law Firm στα βραβεία 2017 Dispute Resolution Awards του περιοδικού Acquisition International, Magazine,
  • ενώ, παράλληλα, ο κος Στυλόπουλος Επαμεινώνδας βραβεύθηκε ως «International Commercial Lawyer of the Year» από τα βραβεία Lawyer Issue Awards 2017.

Ο κ. Επαμεινώνδας Στυλόπουλος, δικηγόρος και Managing Partner του γραφείου, σημειώνει σχετικά: «Μας τιμά ιδιαίτερα το γεγονός πως η παροχή βέλτιστων νομικών υπηρεσιών που παρέχει το γραφείο μας αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται σε διεθνές επίπεδο. Στόχος μας παραμένει η επιτυχημένη μας πορεία η οποία εξακολουθεί να έχει ως ουσιαστικό και βασικό της άξονα την ικανοποίηση των αναγκών κι απαιτήσεων των πελατών μας

Το δικηγορικό γραφείο Στυλόπουλος & Συνεργάτες παρέχει νομικές υπηρεσίες αναφορικά με ζητήματα εταιριών, φορολογίας, πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας καθώς και ηλεκτρονικού δικαίου τόσο αναφορικά με την Ελλάδα όσο και σε σχέση με το εξωτερικό. Ενδεικτικά και μεταξύ άλλων, το γραφείο δύναται να παράσχει νομικές υπηρεσίες αναφορικά με την ίδρυση εταιριών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, εξαγορές/συγχωνεύσεις, κατοχύρωση εμπορικών σημάτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, φορολογικό σχεδιασμό και φορολογικά πρόστιμα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκευτείτε το σύνδεσμο www.slo.gr.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr