NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Δύο βραβεία στο Λονδίνο για τη STIRIXIS Group στα φετινά European Property Awards

Δύο βραβεία στο Λονδίνο για τη STIRIXIS Group στα φετινά European Property Awards

H STIRIXIS Group κέρδισε το σημαντικότατο βραβείο Πέντε Αστέρων στην κατηγορία Office Interior Design για το έργο της «Perrigo Offices» καθώς και ένα ακόμη βραβείο στην ίδια κατηγορία για το έργο «Bizerba Hellas Offices & Showrooms» στα European Property Awards 2017-2018. Η βράβευση έλαβε μέρος στο Royal Lancaster Hotel στο Λονδίνο στις 26 Οκτωβρίου αναγνωρίζοντας και τιμώντας τις εταιρείες που ξεχώρισαν στο κλάδο της αρχιτεκτονικής και εσωτερικής διακόσμησης. Η STIRIXIS Group επιλέχθηκε για άλλη μια χρονιά ανάμεσα σε πλήθος από συμμετοχές από όλη την Ευρώπη ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο της.

Τα γραφεία της Perrigo ήταν ένα απαιτητικό έργο που απαιτούσε τον απόλυτο συγχρονισμό, καθώς αφορούσε την μετακόμιση, τον σχεδιασμό και παράλληλα την ανακαίνιση των νέων κεντρικών γραφείων της κορυφαίας σε παγκόσμιο επίπεδο εταιρείας, στον τομέα της υγείας. Στα πλαίσια του σχεδιασμού, συνδυάστηκαν απόλυτα τα ανοιχτού τύπου γραφεία, οι χώροι συνεργασίας, brainstorming και χαλάρωσης, ενσωματώνοντας παράλληλα την εταιρική ταυτότητα και τις αξιές της εταιρείας στο χώρο. Με αυτό τον τρόπο, συμβάλλαμε στην ενίσχυση της παραγωγικότητας, καθώς και στην αύξηση της ικανοποίησης των εργαζόμενων στον χώρο. H STIRIXIS Group κατάφερε να ολοκληρώσει όλες τις εργασίες εντός του χρονικού πλαισίου, τηρώντας πάντα τον προϋπολογισμό.

Τα γραφεία και οι εκθεσιακοί χώροι της Bizerba επίσης διακρίθηκαν κατά την απονομή στο Λονδίνο. Η Bizerba είναι επίσης μια διεθνής εταιρεία με μακρά ιστορία, παρουσία σε 120 χώρες και εντυπωσιακή εξέλιξη, που χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στη κοπή και ζύγιση τροφίμων. Τα δυο αυτά χαρακτηριστικά, αποτέλεσαν το κεντρικό στοιχείο της έμπνευσης για το σχεδιασμό και την υλοποίηση του concept. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το concept για το showroom και τα γραφεία της Bizerba εφαρμόστηκε ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικές περιοχές της Ελλάδος.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της STIRIXIS Group, Αλέξανδρος Αθανασούλας, μετά την απονομή προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: «Είναι τιμή μας που μας απονεμήθηκαν αυτά τα βραβεία από τα International Property Awards. Η εμπιστοσύνη των σημαντικότατων πελατών μας όπως η Perrigo και η Bizerba και οι δυο ηγέτες στο τομέα τους, είναι από μόνη της μια αναγνώριση. Τα βραβεία είναι μια επιβεβαίωση ότι αυτό που κάνουμε με τόσο ιδιαίτερο τρόπο, αναγνωρίζεται και εκτιμάται από όλο το κόσμο. Είμαι ευγνώμον προς όλη την ομάδα μας, τους ειδικούς που δουλεύουν σκληρά ώστε το όραμα μας για έναν καλύτερο και λειτουργικότερο κόσμο, να πραγματοποιηθεί. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που η Συστημική Σκέψη στη δημιουργία και βελτίωση των έργων μας, για ακόμη μια φορά απέδειξε την αξία της. Τα βραβεία αυτά μας δίνουν περισσότερη δύναμη και αυτοπεποίθηση ώστε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε στενά με τους πελάτες μας και να προσφέρουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα για αυτούς!».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr