NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Το PIGOGO.GR προχώρησε σε 5 νέες αλλαγές, για να εξοικονομείτε ακόμα περισσότερο!

Το PIGOGO.GR προχώρησε σε 5 νέες αλλαγές, για να εξοικονομείτε ακόμα περισσότερο!

Το PIGOGO.GR, το site που μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας online σε πάνω από 440 συνεργαζόμενα e-shops με επώνυμα brands κερδίζοντας επιστροφή χρημάτων, προχώρησε σε 5 νέες αλλαγές στη σελίδα του για την καλύτερη και ταχύτερη εξοικονόμηση χρημάτων των χρηστών του.

Έτσι, από αυτόν τον μήνα και έπειτα, όλοι οι χρήστες του PIGOGO.GR θα λαμβάνουν την επιστροφή χρημάτων που συγκεντρώνουν στον λογαριασμό τους πολύ πιο γρήγορα, σχεδόν στον μισό χρόνο σε σχέση με πριν αφού πλέον η διαδικασία πληρωμής έγινε πιο γρήγορη!

Επιπλέον, μέσα από το site του PIGOGO.GR οι πληρωμές επιστροφής χρημάτων σε τράπεζες Alpha Bank και Πειραιώς πραγματοποιούνται χωρίς έξοδα ή επιπλέον χρεώσεις, ανεξαρτήτως ποσού επιστροφής! Μέχρι τώρα, αυτή η δυνατότητα υπήρχε μόνο σε τραπεζικούς λογαριασμούς της τράπεζας Eurobank. Και μην ξεχνάτε πως στους VIVA Wallet λογαριασμούς, όλες οι πληρωμές γίνονται ανέξοδα από το πρώτο ευρώ!

Και επειδή είναι αδύνατον να θυμάστε όλα τα καταστήματα του PIGOGO.GR πλέον σας παρέχεται η λύση που κάνει απλούστερη τη διαδικασία έρευνας! Το νέο browser extension του PIGOGO.GR, το Pigogo ALERT!, θα σας βοηθάει να μην χάνετε επιστροφή χρημάτων από καμία αγορά σας! Εγκαθιστώντας το Pigogo ALERT! στον browser σας, θα μπορείτε να ενημερώνεστε (μέσω ενός διακριτικού pop-up) κάθε φορά που επισκέπτεστε ένα από τα καταστήματα του PIGOGO.GR, ενώ θα μπορείτε να βρίσκετε όλες τις διαθέσιμες προσφορές ή κουπόνια του συγκεκριμένου καταστήματος. Το Pigogo ALERT! είναι διαθέσιμο σε Chrome και Firefox browsers!

Ακόμα, το PIGOGO.GR  καλύπτει πλέον όλους τους κλάδους των online αγορών σας, με περισσότερα από 440 ηλεκτρονικά καταστήματα για να μπορείτε να βρείτε οτιδήποτε ψάχνετε online!

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr