NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Mεγάλης κλίμακας συνεργασία της Generation Y με το The Gritti Palace στη Βενετία

Mεγάλης κλίμακας συνεργασία της Generation Y με το The Gritti Palace στη Βενετία

To Gritti Palace Luxury Hotel στην Βενετία, μέλος της Luxury Collection του ομίλου πολυτελών ξενοδοχείων Marriott Hotels and Resorts (πρώην Starwood), εμπιστεύτηκε τη Generation Y για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του νέου ηλεκτρονικού καταστήματος του.

Το Gritti Palace αποτελεί σύμβολο ιστορικότητας και πολυτέλειας για την πόλη της Βενετίας. Με επισκέπτες που συνιστούν την παγκόσμια κοινωνική, καλλιτεχνική και επιχειρηματική ελίτ, το ξενοδοχείο αποτελεί σημείο αναφοράς σε μία πόλη όπου η ιστορία και η παράδοση συναντούν το διαχρονικό στυλ. Ακριβώς αυτή τη φιλοσοφία της πολυτέλειας και της comfort εξυπηρέτησης θέλησε να περάσει και η Generation Y στο νέο online store του ξενοδοχείου.

Συγκεκριμένα, η Generation Y συνεχίζοντας την επιτυχημένη της πορεία στο εξωτερικό και τη σύναψη σημαντικών επιχειρηματικών συμφωνιών σε χώρες της Ευρώπης, ανέλαβε το concept, το σχεδιασμό και το development του νέου ηλεκτρονικού καταστήματος του Gritti Palace.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα αναπτύχθηκε στην βραβευμένη custom πλατφόρμα Generation NEXT, ειδικά παραμετροποιημένη για τις ανάγκες του Gritti Palace. Η πλατφόρμα επιτρέπει πλήθος καινοτομιών που ενισχύουν τις εμπορικές στρατηγικές του ξενοδοχείου, προσδίδοντας έτσι μία νέα απόλυτα δυναμική revenue source. Μία από αυτές είναι η καινοτομία διασύνδεσης των προϊόντων των ξενοδοχείων, όπου ο χρήστης, έχει τη δυνατότητα από το ένα ξενοδοχείο του ομίλου, να δει προϊόντα από ένα άλλο και να μεταφερθεί εύκολα στο αντίστοιχο ηλεκτρονικό κατάστημα για να πραγματοποιήσει αγορά (Cross Sale Tool).

Βασικός στόχος της συνεργασίας είναι η αύξηση των online πωλήσεων αναφορικά με τα είδη δώρου και των luxurious υπηρεσιών που προσφέρει το Gritti Palace, το continuation της εμπειρίας του επισκέπτη και μετά την παραμονή του στο ξενοδοχείο και η δημιουργία ενός δυναμικού νέου business unit για την επιχείρηση.

Ο CEO της Generation Y, Αναστάσιος Σπανίδης δήλωσε σχετικά με τη νέα διεθνή συνεργασία: «Στο πλαίσιο της μακροχρόνιας συνεργασίας μας με έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους ξενοδοχειακών υπηρεσιών παγκοσμίως, είναι χαρά μας να υποστηρίζουμε άλλο ένα μέλος του που επιθυμεί να αναπτύξει περαιτέρω τις δραστηριότητες και τα έσοδά του».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr