NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Βρείτε το σεμινάριο που σας ενδιαφέρει στο ανανεωμένο Semifind.gr

Βρείτε το σεμινάριο που σας ενδιαφέρει στο ανανεωμένο Semifind.gr

Η πρόσβαση στη μόρφωση έχει γίνει πλέον τόσο εύκολη, όσο και το πάτημα ενός.. κλικ. Το να βελτιώσουμε τις ικανότητες μας και να μάθουμε περισσότερα πάνω στους τομείς που μας ενδιαφέρουν έχει γίνει ευκολότερο από ποτέ. Μπορούμε να αναπτύξουμε skills που θα μας εξελίξουν τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο με προγράμματα που μπορούμε να παρακολουθήσουμε στην πόλη μας ή απλά από το σπίτι μας. Το Semifind.gr, ο μεγαλύτερος εκπαιδευτικός οδηγός στην αναζήτηση επιμορφωτικών προγραμμάτων σας παρέχει μία εκσυγχρονισμένη ιστοσελίδα και σας προσκαλεί να τη γνωρίσετε και να βρείτε αυτό που πραγματικά σας ενδιαφέρει.

ΣεμινάριαE-LearningΠροπτυχιακάΜεταπτυχιακάΙΕΚ. Πέντε βασικές ενότητες που καλύπτουν σχεδόν όλο το φάσμα της εκπαίδευσης. Πέντε ενότητες που θα κάνουν την πλοήγησή σας εύκολη και αποτελεσματική. Επιλέξτε εκείνη που σας ενδιαφέρει και βρείτε στα αποτελέσματα αυτό που σας αρέσει. Χρησιμοποιήστε τα παρεχόμενα φίλτρα και βρείτε σεμινάρια και προγράμματα σπουδών διαφορετικών γνωστικών αντικειμένων όπως Οργάνωση & Διοίκηση, Χρηματοοικονομικά, Λογιστικά & Φοροτεχνικά, Πωλήσεις & Marketing, Πληροφορική, Design, Photo, Video, Audio, ISO/Haccp, OHSAS, Βιομηχανία & Τεχνικά, AGRO / Καλλιέργειες, Περιβάλλον, Ενέργεια, Κτήρια, Υγεία, Εκπαίδευση, Ψυχολογία, Τέχνη & Πολιτισμός, Διακόσμηση, Μόδα, Αισθητική, Τουρισμός, Μαγειρική και Ξένες Γλώσσες κ.ά. Δείτε τα ανά κατηγορία ή επιλέξτε κατευθείαν την πόλη σας για να μάθετε ποια πρόκειται να διεξαχθούν δίπλα σας.

Μετά το πρόσφατο redesign, το portal έγινε πλέον συμβατό με όλες τις συσκευές. Ποτέ δεν ήταν πιο απλό να περιηγηθείτε και να δηλώσετε συμμετοχή στα σεμινάρια και τα προγράμματα που σας ενδιαφέρουν από το κινητό σας, το tablet σας και τον υπολογιστή σας.

Ακολουθήστε το Semifind.gr γιατί δεν μένει μόνο στην παρουσίαση σεμιναρίων και προγραμμάτων, αλλά φροντίζει και για την έγκριτη ενημέρωσή σας μέσα από Νέα και Άρθρα ποικίλης θεματολογίας. Από το 2009 το Semifind.gr αποτελεί συνώνυμο της επιμόρφωσης και της εκπαίδευσης στο χώρο του διαδικτύου. Περισσότεροι από 150 Φορείς Εκπαίδευσης από όλη την Ελλάδα το εμπιστεύονται για την προβολή των εκπαιδευτικών τους προγραμμάτων, όπως SAP, TUV Austria Hellas,TUV Hellas, ΣΕΒ ΙΒΕΠΕ, Future Business School, Mediterranean College, AKTO, Alba Business School, Aegean College, AKMI, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων κ.α.

Αναπτύξτε τις δυνατότητες σας από σήμερα!

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr