NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Εργαστήρια εφαρμογών αυτοματισμού γραφείου και παραγωγής ψηφιακού περιεχομένου (18-24 ετών)

Εργαστήρια εφαρμογών αυτοματισμού γραφείου και παραγωγής ψηφιακού περιεχομένου (18-24 ετών)

Θες να μάθεις σχεδιασμό ιστοσελίδων, παραγωγή ψηφιακού περιεχομένου ή να αποκτήσεις δεξιότητες σε σουίτα γραφείου ανοιχτού κώδικα;

Πάρε μέρος στα δημιουργικά εργαστήρια της ΕΛΛΑΚ στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης και μάθε νέες δεξιότητες που θα φανούν χρήσιμες στις αυριανές σπουδές ή την καριέρα σου!

ΠΟΙΟΥΣ ΑΦΟΡΑ: Κάνε αίτηση αν είσαι από 18 έως 24 ετών.

Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία στον προγραμματισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών, αρκεί να θες να μάθεις! Απαιτείται βασική κατανόηση της αγγλικής γλώσσας καθώς όλα τα εργαστήρια θα είναι στα αγγλικά.

ΤΙ: Δωρεάν εργαστήρια που χρησιμοποιούν λογισμικό ανοιχτού κώδικα με την τελευταία τεχνολογία.

Νοέμβριος - Δεκέμβριος 2017: Χρήση του LibreOffice για περιβάλλον αυτοματισμού γραφείου

ή

Νοέμβριος - Δεκέμβριος 2017: Παραγωγή ψηφιακού περιεχομένου και σχεδιασμός ιστοσελίδων

Κάθε 3ωρη συνεδρία (2 φορές την εβδομάδα x 3 ώρες x 8 εβδομάδες) θα σου δώσει την ευκαιρία να μάθεις, να πειραματιστείς και να δημιουργήσεις κάτι καινούργιο. Επιπλέον, όλοι οι επιλεγμένοι συμμετέχοντες θα έχουν πρόσβαση, μία φορά την εβδομάδα, στο εργαστήριο εκμάθησης για ελεύθερη άσκηση και πειραματισμό σε ομάδες ή μεμονωμένα.

ΠΟΤΕ: Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη (ώρες 17:00-20:00) τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2017 για τη χρήση του LibreOffice σε περιβάλλον αυτοματισμού γραφείου και κάθε Τρίτη και Πέμπτη για την παραγωγή ψηφιακού περιεχομένου και τη σχεδίαση ιστοσελίδων, στο κέντρο της Αθήνας. Παρέχονται δωρεάν εισιτήρια αστικών συγκοινωνιών για όλους τους συμμετέχοντες.

ΓΙΑΤΙ: Η ψηφιακή παιδεία είναι μια κρίσιμη δεξιότητα για τον 21ο αιώνα. Θέλουμε να σε εισαγάγουμε σε δεξιότητες στους υπολογιστές που θα βοηθήσουν την πρόοδο της καριέρας σου. Όλοι αξίζει να έχουν την ευκαιρία να μάθουν νέες δεξιότητες. Επομένως, αυτά τα μαθήματα είναι ανοιχτά τόσο σε Έλληνες όσο και σε νεοεισερχόμενους στην Ελλάδα.

ΠΟΥ: Στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης (Φωκίωνος Νέγρη 42, Κυψέλη, 113 61) υπό την επίβλεψη και επιμέλεια του Impact Hub Athens.

Κάνε αίτηση άμεσα, ισχύει περιορισμός θέσεων: ellak.gr

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι η Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017.

Οι επιλεγμένοι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr