NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

H Bakers Digital Communication αναλαμβάνει τη Digital στρατηγική της εταιρίας ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ Α.Ε.

H Bakers Digital Communication αναλαμβάνει τη Digital στρατηγική της εταιρίας ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ Α.Ε.

Στη Bakers Digital Communication ανέθεσε η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΑΕ το συνολικό σχεδιασμό και υλοποίηση της Digital στρατηγικής της, σε συνέχεια κλειστού spec.

Η συνεργασία με την ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ αφορά στη στρατηγική ανάπτυξη, διαχείριση και ενδυνάμωση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μέσω engaging περιεχομένου, αλλά και τη στρατηγική Digital Influence και Word Of Mouth Marketing, στοχεύοντας στην ισχυροποίηση της εταιρικής της φήμης και τη διάδοση της ανακύκλωσης ηλεκτρικών συσκευών.

Η κα Νατάσσα Βορηά, Μarketing Manager, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η συνεργασία μας με την BAKERS DIGITAL μας δίνει τη δυνατότητα να καλύψουμε όλο το φάσμα των επικοινωνιακών μας αναγκών. Ειδικά, το Online Reputation Management είναι ένας τομέας στον οποίον η Bakers εξειδικεύεται και πιστεύουμε ότι θα συμβάλλει δυναμικά στην ενίσχυση του brand equity της ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ, με τελικό σκοπό τη δέσμευση των καταναλωτών σε μια πιο υπεύθυνη περιβαλλοντικά συμπεριφορά.»

Η Γενική Διευθύντρια της Bakers Digital, κα Τάνια Γιακουμάκη δήλωσε αντίστοιχα: «Η στρατηγική συνεργασία με την ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ αποτελεί, για την Bakers Digital, μια ξεχωριστή πρόκληση. Το marketing της ανακύκλωσης είναι ιδιαίτερα απαιτητικό, καθώς τα οφέλη για τον καταναλωτή είναι άυλα έχοντας βέβαια σοβαρό αντίκτυπο στο περιβάλλον και την κοινωνία. Πιστεύουμε ότι με την τεχνογνωσία, την εμπειρία και τις καινοτόμες πρακτικές μας, θα βοηθήσουμε την Ανακύκλωση Συσκευών να διαγράψει ακόμη θετικότερη πορεία.»

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr