NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Κοινωνία
ανάγνωση

Η ομάδα του Myshoe.gr έτρεξε μαζί με το σωματείο MDA Ελλάς για καλό σκοπό στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Η ομάδα του Myshoe.gr έτρεξε μαζί με το σωματείο MDA Ελλάς για καλό σκοπό στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας
23_11_2017 | 16:00
epixeiro icon Ειδήσεις | Κοινωνία

Με κεντρικό σύνθημα «Σημασία δεν έχει πώς τρέχεις αλλά γιατί», το Myshoe.gr συμμετείχε ενεργά στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, τον μεγαλύτερο αγώνα-γιορτή παγκοσμίως.

Στη φετινή διοργάνωση  η ομάδα του Myshoe.gr, ως υπερήφανος χορηγός, έτρεξε μαζί με τα Μέλη του Σωματείου για τη φροντίδα των ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις MDA Ελλάς. Όλοι μαζί γίναμε μία γροθιά για την Χριστίνα και τον δικό της αγώνα. Η Χριστίνα είναι Μέλος της οικογένειας του MDA Ελλάς. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σύρο, από όπου έφυγε στα 18 της για να πραγματοποιήσει το μεγάλο της όνειρο να σπουδάσει Ψυχολογία. Σήμερα, χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας  για να ανταπεξέλθει στο κόστος των συνοδών της τουλάχιστον μέχρι την απόκτηση του πτυχίου της, το οποίο θα της αποφέρει την κατάλληλη κατάρτιση για να μπορέσει να ενταχθεί στον εργασιακό χώρο.

Το Myshoe.gr έχει ξεκινήσει μία ολοκληρωμένη προσπάθεια για την ενίσχυση του έργου του Σωματείου για άτομα με Νευρομυϊκές Παθήσεις, MDA Ελλάς. Με κάθε αγορά παιδικού παπουτσιού, το Myshoe.gr προσφέρει το ποσό των 50 λεπτών για την αγορά αμαξιδίων. Έτσι, η παιδική συλλογή γίνεται πλέον, το σύμβολο μίας ενέργειας αγάπης και αλληλεγγύης που θα χαρίσει χαμόγελα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη!  Η ομάδα του Myshoe.gr ευχαριστεί θερμά το σωματείο MDA Ελλάς για την ευκαιρία που του έδωσε να διανύσουν μαζί αυτό το «ταξίδι».

Γίνετε συνοδοιπόροι σ' αυτό το "Μαραθώνιο ταξίδι" για την Χριστίνα, με ένα κλικ εδώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr