NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Το Deree τιμά τους φοιτητές του και αυριανούς επαγγελματίες

Το Deree τιμά τους φοιτητές του και αυριανούς επαγγελματίες
23_11_2017 | 13:40
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Με αφορμή την ολοκλήρωση της πρακτικής τους άσκησης σε κορυφαίες εταιρείες του ελληνικού και διεθνή επιχειρηματικού κόσμου.

Τη Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου, το Deree – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος πραγματοποίησε τιμητική εκδήλωση για τους φοιτητές που ολοκλήρωσαν με επιτυχία την πρακτική τους άσκηση (internship) σε ηγετικές εταιρείες της αγοράς, στους κλάδους του τουρισμού, της τεχνολογίας, της αυτοκινητοβιομηχανίας, της επικοινωνίας, του marketing, των νομικών και οικονομικών υπηρεσιών, και άλλων. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης υψηλόβαθμα στελέχη των εταιρειών, τα οποία τιμήθηκαν για την προσφορά τους ενώ, στο δεύτερο σκέλος της εκδήλωσης, οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να κάνουν networking με τους εκπροσώπους των παραπάνω επιχειρήσεων.

dereefoititesm.jpg?mtime=20171123133603#asset:69782

Η ισχυρή σύνδεση του Deree με την αγορά εργασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό εξασφαλίζει τη δυνατότητα πρακτικής, αλλά και προοπτικές μόνιμης συνεργασίας για τους φοιτητές του Deree. Ήδη από τον Ιούνιο του 2016 έως τον Σεπτέμβριο του 2017, 170 φοιτητές εργάστηκαν σε περισσότερες από 80 κορυφαίες εταιρείες στο πλαίσιο της πρακτικής τους άσκησης. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 61% των πτυχιούχων του Deree που αναζητούν εργασία, βρίσκουν απασχόληση σχετική με το αντικείμενό τους μέσα στους πρώτους έξι μήνες από την αποφοίτησή τους ενώ σημαντικό ρόλο σε αυτό διαδραματίζει και το δίκτυο των 53.000 αποφοίτων σε όλον τον κόσμο, οι οποίοι απασχολούνται σε 1.700 εταιρείες σε 60 χώρες.

«Η πρακτική άσκηση στην Αμερικανική Πρεσβεία άλλαξε τη ζωή μου. Ήταν από τις πιο δυνατές εμπειρίες στη μέχρι τώρα πορεία μου, καθώς οι συνάδελφοί μου με εμπιστεύτηκαν, και στα μισά της άσκησης μου πρόσφεραν μόνιμη θέση εργασίας. Με αυτόν τον τρόπο μού απέδειξαν εμπράκτως ότι η σκληρή δουλειά μπορεί να αποδώσει καρπούς. Γι’ αυτόν το λόγο θα είμαι για πάντοτε ευγνώμων στο Deree – για τις μοναδικές ευκαιρίες που μου παρουσιάστηκαν» είπε η Ιππολύτη Χατζή, απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Deree.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το Deree και τους ανθρώπους του από τo γραφείο των Career Services για την υποστήριξη και τη σωστή καθοδήγησή τους, έτσι ώστε να μπω στην αγορά εργασίας δυναμικά με μία πρακτική άσκηση πάνω στο αντικείμενό μου» δήλωσε ο Λευτέρης Δαφέρμος, ο οποίος πραγματοποίησε στο Deree μία υποειδίκευση στα Χρηματοοικονομικά ενώ παράλληλα σπούδαζε στη Νομική του Εθνικού και Καποδιστρικού Πανεπιστημίου. 

Συγχαρητήρια στους φοιτητές του Deree για την πορεία τους, και κάθε επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά βήματά τους! 

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr