NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

“Social Media & Network In Hospitality”: Ομιλία του Αναστάσιου Σπανίδη στο Xenia Digi Hotel 2017

“Social Media & Network In Hospitality”: Ομιλία του Αναστάσιου Σπανίδη στο Xenia Digi Hotel 2017
27_11_2017 | 14:30
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Μία άκρως επιτυχημένη και με πλήθος θετικών σχολίων ομιλία διεξήγαγε ο Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Generation Y – International e-Business Experts, Αναστάσιος Σπανίδης στο πλαίσιο της κορυφαίας εκδήλωσης για τις ψηφιακές τεχνολογίες και το e-marketing στην ξενοδοχειακή βιοµηχανία, το Digi Hotel.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο, Metropolitan Expo, αποτέλεσε παράλληλη δράση στο πλαίσιο των εργασιών της έκθεσης-θεσμού για τη Τουριστική Βιομηχανία της χώρας, τα τελευταία 40 χρόνια, της έκθεσης Xenia.

Η ομιλία του κυρίου Σπανίδη, με τίτλο «Social Media & Network in Hospitality», αποτέλεσε ένα χρήσιμο εργαλείο για κάθε επιτυχημένο, αλλά και ανερχόμενο εκπρόσωπο της Ξενοδοχειακής Βιομηχανίας. Πιο συγκεκριμένα ο CEO της Generation Y παρουσίασε, μέσω επιτυχημένων πρακτικών που εφαρμόστηκαν σε συνεργαζόμενα ξενοδοχεία, επιχειρηματικές τάσεις και καινοτόμες τεχνικές για το ξενοδοχείο του μέλλοντος και ανέλυσε social media στρατηγικές για επιτυχημένη προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών μέσω αυτών.

Ο Αναστάσιος Σπανίδης κατά τη διάρκεια των εργασιών της έκθεσης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με σημαντικούς εκπροσώπους του ξενοδοχειακού κλάδου της χώρας, επαγγελματίες του Τουρισμού και διακεκριμένους επιχειρηματίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Ο κύριος Σπανίδης συζήτησε με το κοινό που ήταν απόλυτα ενθουσιώδες και ενεργητικό καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίασής του και με χαρά απάντησε στις ερωτήσεις του.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr