NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Κοινωνία
ανάγνωση

Η Mondelez και οι εργαζόμενοι της εταιρείας στέκονται δίπλα στους κατοίκους της Μάνδρας

Η Mondelez και οι εργαζόμενοι της εταιρείας στέκονται δίπλα στους κατοίκους της Μάνδρας
28_11_2017 | 16:00
epixeiro icon Ειδήσεις | Κοινωνία

Η Mondelez και οι άνθρωποί της, με υπεύθυνη στάση και ευαισθησία, στέκονται δίπλα στους κατοίκους της Μάνδρας Αττικής, που επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες και προσφέρουν την έμπρακτη στήριξη τους.

Ειδικότερα, η Mondelez πρόσφερε στο Δήμο Μάνδρας ποσότητες σοκολάτας Lacta και Υγείας Παυλίδη προκειμένου να διανεμηθούν στους πληγέντες από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Mondelez_Mandra_ethelontismos_1.jpg?mtime=20171128122617#asset:70234

Επιπλέον, οι εργαζόμενοι της εταιρείας, σε μια δράση εθελοντικού χαρακτήρα, συγκέντρωσαν είδη καθαρισμού για τους κατοίκους της Μάνδρας. Η προσωπική συνεισφορά των εργαζομένων της Mondelez στο πλαίσιο εθελοντικών δράσεων τόσο μέσω της συγκέντρωσης υλικών αγαθών όσο και μέσω εθελοντικής εργασίας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της εταιρείας.

Η Mondelez υλοποιεί δράσεις κοινωνικής συνεισφοράς, που ως στόχο τους έχουν τη στήριξη κοινωνικών ομάδων που έχουν ανάγκη. Ενδεικτικά, αναφέρεται το πρόγραμμα επισκέψεων μαθητών στο Εργοστάσιο Παυλίδη σε συνεργασία με το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο που έχει στόχο να προάγει τη σωστή διατροφή των παιδιών με τη συμμετοχή άνω των 15 χιλιάδων μαθητών και εκπαιδευτικών τα τελευταία 24 χρόνια. Επιπλέον, η Mondelez δωρίζει σε ετήσια βάση πολλούς τόνους προϊόντων στο ίδρυμα για την καταπολέμηση της πείνας «Τράπεζα Τροφίμων» το οποίο και αναλαμβάνει τη διανομή τους σε συσσίτια και ιδρύματα.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr