NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαγωνισμοί
ανάγνωση

Σε τελική ευθεία τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE

Σε τελική ευθεία τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE

Περισσότερες από 60 αλυσίδες franchise δίνουν και φέτος το παρόν στη μεγαλύτερη γιορτή του κλάδου - στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE, έχοντας επιλέξει τις υποψηφιότητές τους ανάμεσα σε 33 κατηγορίες διάκρισης, σε μια σειρά από διακεκριμένες ενότητες: Ultimate Franchise Brands, Οργάνωση & Αποτελεσματικότητα, Ειδικές Διακρίσεις, Προϊόντα, Οι Άνθρωποι του Franchising, Διαφήμιση & Marketing, Διαδίκτυο - Στρατηγική & Υλοποίηση, Υποστήριξη Δικτύου και Κλαδικές Διακρίσεις.

Η διαδικασία ανάδειξης στηρίζεται στις επιλογές των επισκεπτών του Franchise.GR, καθώς από τις 18 Απριλίου, ψηφίζουν τα αγαπημένα τους franchise brands. Η τελετή απονομή έχει προγραμματισθεί για 31 Ιανουαρίου 2018, στο Palmie bistro Κεφαλαρίου, όπου και θα ανακοινωθούν οι νικητές.

Ακολουθείστε και εσείς τον σύνδεσμο εδώ για να συμμετάσχετε στη ψηφοφορία.

Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE ξεκίνησαν φέτος για 10η συνεχόμενη χρονιά, έχοντας αναδειχθεί ως ο κορυφαίος θεσμός για τον κλάδο, μετά από συνεχόμενες επιτυχημένες διοργανώσεις με τις αιγίδες των ΕΒΕΑ και ΕΣΕΕ.

Πλέον, έχοντας αναβαθμισθεί με νέες κατηγορίες και αναθεωρημένες διαδικασίες, ενισχύουν το franchising, που εν μέσω κρίσης κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερη διείσδυση στην αγορά.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr