NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Ο Jonathan Crawford έρχεται από το San Francisco για να μοιραστεί τα μυστικά μιας επιτυχημένης startup

Ο Jonathan Crawford έρχεται από το San Francisco για να μοιραστεί τα μυστικά μιας επιτυχημένης startup
05_12_2017 | 14:29
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Στο Orange Grove θα βρίσκεται την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, 18:00-20:00, ο Jonathan Crawford ιδρυτής και τ. CEO της επιτυχημένης πλατφόρμας Storenvy.com, με έδρα το San Francisco, για να παρουσιάσει το τρίπτυχο της Αξίας που κάθε startup πρέπει να προσδιορίζει και να παράγει προκειμένου να επιτύχει!

Πώς επιλέγεις και προσδιορίζεις το Positioning της startup σου; Πώς θα δημιουργήσεις Real Human Value στη ζωή των καταναλωτών ώστε να χτίσεις μία ευρεία βάση πελατών, αφοσιωμένων στο brand σου; Υπάρχει Awareness, όχι απλά για το προϊόν σου, αλλά για την πραγματική αξία που προσφέρεις στους πελάτες σου; Τα ερωτήματα αυτά αποτελούν το "Triforce of Value". Αν απαντηθούν σωστά, οδηγούν στο δρόμο της επιτυχίας.

Σας περιμένουμε, λοιπόν, στο Orange Grove, για να ακούσετε τον Jonathan Crawford να αναλύει τις επιλογές πίσω από τα ερωτήματα αυτά, να μοιράζεται τις εμπειρίες του για το πώς έχτισε το δικό του Silicon Valley success story και να συζητήσει με το κοινό για τις δικές τους προκλήσεις και αναζητήσεις!

Λίγα λόγια για τον Jonathan Crawford Ο Jonathan Crawford είναι επιχειρηματίας, startup mentor, designer και engineer, με έδρα το San Francisco. Ίδρυσε το Storenvy.com το 2009 και κατόρθωσε να διασφαλίσει 7 εκατ. δολάρια από κορυφαίους επενδυτές της Silicon Valley (αφού έγινε δεκτός και στη συνέχεια διώχθηκε από το Y Combinator) προκειμένου να κάνει το e-commerce εύκολα προσβάσιμο και οικονομικό για τις δημιουργικές μικρές επιχειρήσεις της διεθνούς αγοράς. Έχοντας χτίσει μία ομάδα 30 ατόμων και προσελκύσει περισσότερους από 100.000 εμπόρους στην πλατφόρμα του, πούλησε το Storenvy το 2016. Σήμερα ο Jonathan  προσφέρει mentoring σε startups ανά τον κόσμο σχετικά με product, branding, fundraising, leadership, UX και founder struggles. 

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr