NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Παιδεία - Νεολαία
ανάγνωση

Executive MBA από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος

Executive MBA από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
06_12_2017 | 14:00 06_12_2017 | 15:03
epixeiro icon Ειδήσεις | Παιδεία - Νεολαία

Ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, σε ένα διεθνές περιβάλλον, που στοχεύει στην ανάδειξη ηγετών στο χώρο των επιχειρήσεων. Διδάσκουν διακεκριμένοι καθηγητές πανεπιστημίων και Business Schools, κυρίως του εξωτερικού αλλά και της Ελλάδας. Το σύνολο των φοιτητών αποτελείται από στελέχη επιχειρήσεων, τραπεζών και οργανισμών καθώς και από επαγγελματίες πολλών κλάδων της αγοράς με σημαντική εργασιακή εμπειρία.

Εξειδικευμένες διαλέξεις και workshops, που αφορούν το ευρύτερο οικονομικό, ρυθμιστικό, και γεωπολιτικό περιβάλλον, στοχεύουν στην εξασφάλιση της επιτυχίας, της εξέλιξης  και της διάκρισης των στελεχών. Στα πλαίσια της στρατηγικής συνεργασίας με την Deloitte Greece συνδιοργανώνονται τα Deloitte Business Seminars αποκλειστικά για φοιτητές και απόφοιτους του Executive MBA.

Το πρόγραμμα σπουδών αναπτύσσεται σε 16 τριήμερα (Παρασκευή-Κυριακή), μία φορά το μήνα και συνολική διάρκεια 24 μήνες.

Οι φοιτητές που γίνονται δεκτοί στο πρόγραμμα θα αρχίσουν τις σπουδές τους στα τέλη Ιανουαρίου 2018. Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι 22 Ιανουαρίου ή μέχρι την κάλυψη των θέσεων.

Για να μάθετε περισσότερα για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα και για να ορίσετε μία προσωπική ενημερωτική συνάντηση, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα εδώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr