NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Νέο κατάστημα Haralas στο CityLink

Νέο κατάστημα Haralas στο CityLink

Την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό το νέο κατάστημα Haralas στο CityLink (Σταδίου 4, Αθήνα). Πρόκειται για ένα κατάστημα με εντελώς  νέο concept που σηματοδοτεί μία νέα εποχή για την ιστορική εταιρία.

Με ανανεωμένη αισθητική, οι τόνοι του γκρι και του μαύρου κυριαρχούν στο χώρο, ενώ μεταλλικές λάμψεις από ροζ χρυσό προσθέτουν μία άκρως πολυτελή νότα. Δένοντας απόλυτα με το κοσμικό περιβάλλον του CityLink, το νέο κατάστημα Haralas προσκαλεί γυναίκες και άνδρες όλων των ηλικιών να το επισκεφθούν και να ανακαλύψουν σε ένα upscale περιβάλλον τις πιο fashion forward προτάσεις της σεζόν.

Η ιστορική εταιρία υποδημάτων ανανεώνεται, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της εποχής και του καταναλωτικού κοινού που παρακολουθεί τις τάσεις της μόδας και αποζητά επώνυμες μάρκες στη σωστή τιμή. Απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες με μοντέρνο στυλ, χωρίς να παραλείπει εκείνους που επιλέγουν το πιο διαχρονικό ύφος.

Προσφέροντας άψογη εξυπηρέτηση και υψηλή ποιότητα στην ιδανική τιμή, η συλλογή Haralas περιλαμβάνει ενημερωμένες συλλογές από αναγνωρισμένα διεθνή brands όπως Calvin Klein, Camper, Converse, Gant, Geox, Guess, J.Lo, Juicy Couture, Katy Perry, Lamo, Puma, Saucony, Ted Baker, Trussardi, Tous, UGG και πολλά άλλα. Τέλος, το κατάστημα Haralas στο CityLink φιλοξενεί και αποκλειστικό corner της δημοφιλούς αμερικάνικης εταιρίας Nine West.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr