NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

Περισσότερες από 2,000 εταιρείες παγκοσμίως επιλέγουν τις λύσεις SAP® SuccessFactors®

Περισσότερες από 2,000 εταιρείες παγκοσμίως επιλέγουν τις λύσεις SAP® SuccessFactors®

Η SAP ανακοίνωσε  ότι περισσότεροι από 2,000 οργανισμοί παγκοσμίως  έχουν επιλέξει τις λύσεις διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων  SAP® SuccessFactors® Employee Central, με σκοπό να χτίσουν ανθρωποκεντρικές επιχειρήσεις και να αναδιαμορφώσουν την εργασιακή εμπειρία για τους εργαζομένους τους, μέσω ενός ενοποιημένου πυρήνα λύσεων διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού.  H εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ότι η Boehringer Ingelheim, μία από τις 20 κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες παγκοσμίως, επέλεξε τις λύσεις SuccessFactors®, με στόχο να προωθήσει το ψηφιακό μετασχηματισμό στη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού και να βελτιώσει την εργασιακή εμπειρία του παγκοσμίως.  Τέλος, η SAP έχει ανακοινώσει το λανσάρισμα της νέας λειτουργίας job analyzer, η οποία θα ενσωματώνεται στη λύση SAP® SuccessFactors® Recruiting Management, ώστε να βοηθήσει οργανισμούς να δημιουργήσουν αποτελεσματικές και ανταγωνιστικές περιγραφές θέσεων εργασίας και να εξαλείψουν την υποσυνείδητη προκατάληψη κατά την διαδικασία της πρόσληψης.

Περισσότερες από 2,000 Επιχειρήσεις Επιλέγουν SAP® SuccessFactors® Employee Central για τη Βελτιστοποίηση της Διαχείρισης του Ανθρώπινου Δυναμικού τους

Εφαρμόζοντας την πρωτοπόρο λύση διαχείρισης ανθρωπίνου κεφαλαίου (HCM) με βάση το cloud, επιχειρήσεις σε περισσότερες από 180 χώρες παγκοσμίως αποκτούν τη δυνατότητα να εναρμονίσουν τους εργαζομένους τους με τις επιταγές των επιχειρήσεών τους, ενώ παράλληλα εμπλέκουν ουσιαστικά το παγκόσμιο εργατικό δυναμικό, σε μία κινητή και εύκολη στη χρήση πλατφόρμα. Με 2,000 πελάτες, το SAP SuccessFactors Employee Central έχει αναδειχθεί σε μία από τις πλέον ραγδαίως αναπτυσσόμενες λύσεις διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού στην αγορά. Η ταχύτητα υιοθέτησης τους από επιχειρήσεις όπως οι PALFINGER, Fuchs Petrolub, Commerzbank και El Corte Ingles συνεχίζει να επιταχύνεται, με τις λύσεις της  SAP να έχουν καταγράψει  αύξηση στον αριθμό πελατών της κατά 49% μόνο κατά το τελευταίο έτος

«Ο ψηφιακός μετασχηματισμός ξεκινάει με την συμμετοχή των ανθρώπων σας»  είπε ο Greg Tomb, Πρόεδρος, SAP SuccessFactors. «Οι κορυφαίες επιχειρήσεις σήμερα αντιλαμβάνονται ότι πρέπει να επενδύσουν σε τεχνολογίες και στρατηγικές ανθρώπινου δυναμικού για να προσελκύσουν και να διατηρήσουν τους ανθρώπους που μπορούν να πάνε την επιχείρησή τους μπροστά. Η σημερινή επιχειρηματική δραστηριότητα διευρύνεται ολοένα και περισσότερο σε παγκόσμιο επίπεδο και οι άνθρωποι απαιτούν από την εργασία του, τεχνολογία που να προσομοιάζει με την εμπειρία των εφαρμογών και των εργαλείων που οι ίδιοι χρησιμοποιούν παραγωγικά και εκτός του χώρου εργασίας τους. Η SAP επικεντρώνεται στην παροχή κορυφαίας εμπειρίας χρηστών, με την παγκόσμια και τοπική τεχνογνωσία ενσωματωμένη στις εφαρμογές μας, την ευελιξία , την επεκτασιμότητα και τη δύναμη του «Εμείς» - που σημαίνει πρόσβαση στην καινοτομία από όλο το φάσμα των τεχνολογιών SAP, καθώς και ένα ισχυρό σύμμαχο για το οικοσύστημα. Πιστεύω ότι αυτός είναι ο λόγος που αντιλαμβανόμαστε πως τώρα είναι η στιγμή να αξιοποιηθούν οι λύσεις μας στην αγορά».

Οι λύσεις SAP® SuccessFactors® διευκολύνουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό  της διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού στην εταιρεία Boehringer Ingelheim 

Η φαρμακευτική βιομηχανία είναι ολοένα και πιο ανταγωνιστική, επομένως είναι ζωτικής σημασίας για τα Τμήματα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού να εξελιχθούν ψηφιακά και να παρέχουν μια συνεκτική εργασιακή εμπειρία η οποία ενδυναμώνει την απόδοση του συνολικού εργατικού δυναμικού των εταιρειών. Με περίπου 50.000 εργαζόμενους  παγκοσμίως, η Boehringer Ingelheim επιδίωξε να προσφέρει μια ολοκληρωμένη αλλά απλουστευμένη εμπειρία διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού με HCM που βασίζεται στο cloud. Η Boehringer Ingelheim επέλεξε την SAP SuccessFactors HCM Suite όχι μόνο για να ενοποιήσει τα δεδομένα και τις πρακτικές της στον τομέα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, αλλά και για να προσφέρει μια σύγχρονη εμπειρία σε όλους τους εργαζομένους σε όποια θέση εργασίας και αν βρίσκονται . Οι κορυφαίες λύσεις SAP επιτρέπουν στα Τμήματα Ανθρώπινου Δυναμικού των εταιρειών να αποκτούν τάχιστα πληροφορίες για το παγκόσμιο εργατικό δυναμικό των εταιρειών τους, συμβάλλοντας ουσιαστικά στη διασφάλιση της συνεχούς ανάπτυξης όλων των εργαζομένων.

«Το έργο της Boehringer Ingelheim είναι ζωτικής σημασίας για τη βελτίωση της υγείας των ανθρώπων και της ποιότητας ζωής τους σε ολόκληρο τον κόσμο και είμαστε στην ευχάριστη θέση να στηρίξουμε την εταιρεία στην αποστολή της, παρέχοντας τελευταίας τεχνολογίας σύστημα HR  στους εργαζόμενους  της», δήλωσε ο Greg Tomb.

Η SAP εισαγάγει νέα έξυπνη λύση διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, με την οποία συμβάλει στην εξάλειψη των διακρίσεων κατά την διαδικασία πρόσληψης

Η λειτουργία που έχει ενσωματωθεί στη λύση SAP® SuccessFactors® Recruiting Management υποστηρίζει τους εταιρικούς στόχους για την προσέλκυση ταλέντων με τη χρήση αλγορίθμων για την πρόβλεψη και τη σήμανση λέξεων που αντικατοπτρίζουν τη μεροληψία σχετικά με το φύλο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πρόσληψης. Με αυτή τη νέα λειτουργία, οι οργανισμοί δύνανται να διευρύνουν τις προσλήψεις ταλέντων και να στοχεύσουν στους καλύτερους υποψηφίους για κάθε θέση.

Η νέα λειτουργία χρησιμοποιεί τις δυνατότητες του SAP Leonardo Machine Learning για να βοηθήσει τους διευθυντές και τους υπεύθυνους προσλήψεων να αναγνωρίζουν και να εξαλείφουν φράσεις που δείχνουν προκατάληψη ως προς το φύλο, από τις  περιγραφές θέσεων εργασίας. Αυτό οδηγεί σε μια διευρυμένη ομάδα αιτούντων, η οποία βοηθά τους ηγέτες των επιχειρήσεων να προσεγγίσουν τους πιο καταρτισμένους υποψήφιους για κάθε θέση. Με τη δύναμη των εξωτερικών δεδομένων, οι υπεύθυνοι προσλήψεων μπορούν να αναλύσουν την ανταγωνιστικότητα της αγοράς και τις μισθολογικές κλίμακες και να περιορίσουν τη γλώσσα που δημιουργεί φυλετικές διακρίσεις από την περιγραφή των θέσεων εργασίας στοχεύοντας σε μια ευρύτερη και βαθύτερη λύση στην παγκόσμια έλλειψη ταλέντων.

«Πολλές επιχειρήσεις συνεχίζουν να έχουν ασυνείδητα τυφλά σημεία όσον αφορά τις πρακτικές προσλήψεων και αυτό τους εμποδίζει να βρουν το καλύτερο ταλέντο για κάθε θέση», δήλωσε ο Greg Tomb. «Εισάγουμε ψηφιακή καινοτομία με μηχανική μάθηση για να βοηθήσουμε τις ομάδες HR να αποκαλύψουν νέες ιδέες σε όλο το φάσμα των διαδικασιών HR και συγκεκριμένα σε αυτή την περίπτωση για να υποστηρίξουν την αμερόληπτη λήψη αποφάσεων στη διαδικασία πρόσληψης. Με την λειτουργία job analyzer, οι ηγέτες είναι σε καλύτερη θέση να προσελκύσουν και να διατηρήσουν τους καλύτερους υποψηφίους, γεγονός που ισοδυναμεί με ισχυρότερο επιχειρηματικό αντίκτυπο για τις επιχειρήσεις τους».

Η SAP επεκτείνει επίσης την πρωτοβουλία της Business Beyond Bias  ώστε να βοηθήσει τις εταιρείες να βελτιστοποιήσουν τις υπάρχουσες λειτουργίες σε όλο το φάσμα του SAP SuccessFactors HCM Suite για να εξαλείψουν τις εγγενείς προκαταλήψεις γύρω από την ηλικία, την εθνικότητα και τις κοινότητες διαφορετικών ομάδων και LGBT.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr