NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η one9six Communication partner στο 1st International Hellenic Gastronomy Conference 2018 Greek Taste Beyond Borders

Η one9six Communication partner στο 1st International Hellenic Gastronomy Conference 2018 Greek Taste Beyond Borders

Η one9six αναλαμβάνει Communication partner της πρωτοβουλίας Greek Taste Beyond Borders, στο πλαίσιο του 1st International Hellenic Gastronomy Conference 2018.

Συγκεκριμένα, θα αναπτύξει και υλοποιήσει έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό επικοινωνιακής στρατηγικής και διασύνδεσης τόσο σε ελληνικό αλλά κυρίως σε διεθνές πλαίσιο, αξιοποιώντας όλα τα εργαλεία και πλατφόρμες επικοινωνίας.

Ο Φίλιππος Κούτρας, ιδρυτής του Estiatoria.gr και εμπνευστής του Greek Taste Beyond Borders δήλωσε σχετικά: “Όραμα μας είναι να τοποθετήσουμε την ελληνική́ γαστρονομία αλλά και το σύνολο του ελληνικού επιχειρείν με μεγάλές αξιώσεις στον παγκόσμιο «χάρτη». Το Greek taste beyond borders μέσα από το πρώτο παγκόσμιο συνέδριο ελληνικής γαστρονομίας, 1st international Hellenic Gastronomy Conference 2018, αποτελεί μια θεσμική καμπάνια που έχει ως στόχο την ανάδειξη του premium ελληνικού προϊόντος και την εξάπλωση της ελληνικής γαστρονομίας παγκοσμίως. Απαρτίζεται από διεθνώς αναγνωρισμένους Έλληνες καθώς επίσης από προσωπικότητες παγκόσμιας εμβέλειας με αναγνωρισμένη καριέρα, οι οποίοι υποστηρίζουν αυτή τη μοναδική και καινοτόμα καμπάνια, που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα υπό την αιγίδα των "Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης” και  “Υπουργείο Τουρισμού”. Το μέλλον του συνεδρίου ήδη διαγράφεται λαμπρό. Συνεχίζοντας ανέφερε “Θεωρώ ότι η ομάδα της one9six είναι ο συνοδοιπόρος εκείνος που στο πλαίσιο μιας μακράς και επιτυχημένης συνεργασίας θα αναδείξει την πλήρη δυναμική του εγχειρήματός μας.”

Ο Νώντας Συρράκος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της one9six δήλωσε από την πλευρά του: “μας τιμά η συνεργασία με το Greek Taste Beyond Borders, γιατί τέτοιες πρωτοβουλίες δίνουν κίνητρο στην ομάδα μας να συνεχίσει να δημιουργεί και είναι από τα έργα που με την παγκόσμια προοπτική και εμβέλεια μας καθορίζουν ως επαγγελματίες.”

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr