NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Παιδεία - Νεολαία
ανάγνωση

ΕΕΔΕ: Ξεκινά η διαδικασία συμμετοχής Στελεχών Επιχειρήσεων στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Πάτρα

ΕΕΔΕ: Ξεκινά η διαδικασία συμμετοχής Στελεχών Επιχειρήσεων στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Πάτρα

Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) ανακοινώνει την έναρξη της 21ης  Σειράς του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στις 23 Φεβρουαρίου 2018 στις εγκαταστάσεις της ΕΕΔΕ στην Πάτρα.

Για 55 χρόνια, η ΕΕΔΕ καλύπτει τις τελευταίες τάσεις της αγοράς σε θέματα εκπαίδευσης και επιμόρφωσης ανταποκρινόμενη στις πραγματικές ανάγκες των Στελεχών Επιχειρήσεων.  Στο πλαίσιο αυτό σχεδίασε, οργάνωσε και προσφέρει στους Επαγγελματίες και τα Στελέχη τη δυνατότητα παρακολούθησης ενός από τα δημοφιλέστερα Προγράμματα της αγοράς.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα  είναι ειδικά σχεδιασμένο για Στελέχη Επιχειρήσεων και απευθύνεται σε πτυχιούχους ΑΕΙ – ΤΕΙ με τριετή εργασιακή εμπειρία και σε Στελέχη Επιχειρήσεων και Οργανισμών που διαθέτουν οκταετή επαγγελματική εμπειρία και θέση ευθύνης.

Το Πρόγραμμα μετρά 28 χρόνια επιτυχημένης πορείας, με περισσότερες από 2.000 εταιρίες που έχουν εμπιστευθεί την εκπαίδευση των στελεχών τους και  περισσότερα από 4.400 στελέχη που έχουν αποφοιτήσει πανελλαδικά σε 27 πόλεις.

Είναι ιδανικό για πολυάσχολα Στελέχη και Επαγγελματίες μιας και επιτρέπει στους συμμετέχοντες να ολοκληρώσουν ένα Μεταπτυχιακό, πλήρως προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερα απαιτητικές ανάγκες τους, στον τόπο διαμονής τους.

Το Πρόγραμμα διαρκεί 15 μήνες και είναι δομημένο και σχεδιασμένο να καλύψει το σύνολο των απαιτητικών αναγκών κατάρτισης και ανάπτυξης του σύγχρονου Στελέχους. Τα μαθήματα διεξάγονται στα Ελληνικά κάθε δεύτερη εβδομάδα (Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί). 

Το διδακτικό προσωπικό αποτελεί πετυχημένο συνδυασμό Καθηγητών με έμπειρους Μάνατζερ, διακεκριμένους εισηγητές και προσωπικότητες από τον κόσμο των επιχειρήσεων που ταξιδεύουν από την Αθήνα στην Πάτρα για τις ανάγκες του Προγράμματος.

Το κόστος του προγράμματος μπορεί να καλυφθεί με το 0.24% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των Προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ. 

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr