NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Daikin Hellas: Η πληρέστερη επιλογή για επαγγελματική ψύξη

Daikin Hellas: Η πληρέστερη επιλογή για επαγγελματική ψύξη
15_12_2017 | 13:42
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Εταιρίες και επαγγελματίες ενημερώθηκαν για τις λύσεις επαγγελματικής ψύξης της Daikin που καλύπτουν κάθε χώρο και ανάγκη.

Την πρωτοποριακή γκάμα προϊόντων επαγγελματικής ψύξης 2017-2018 παρουσίασε η Daikin Hellas κατά τη διάρκεια πρόσφατης εκδήλωσης για επαγγελματίες και εταιρίες.

Η εκδήλωση εντάσσεται στη στρατηγική εστίασης της Daikin διεθνώς, που περιλαμβάνει διαρκή επένδυση στην ανάπτυξη καινοτόμων και ολοκληρωμένων λύσεων για κλιματισμό, ψύξη και θέρμανση τόσο σε επίπεδο b2c όσο και b2b.

Τα νέα προϊόντα της σειράς επαγγελματικής ψύξης της Daikin έχουν σχεδιαστεί με γνώμωνα την αξιοπιστία και την ενεργειακή αποδοτικότητα και ειναι καταλληλα για κάθε τύπου επαγγελματική ή εμπορική εφαρμογή. Για το 2017-2018 η εταιρία έχει επικεντρωθεί στην ενημέρωση των συνεργατών της μέσω ημερίδων παρουσίασης των προϊόντων, στο πλαίσιο της διαρκούς υποστήριξης που τους παρέχει.

Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε ο υπεύθυνος πωλήσεων επαγγελματικής ψύξης της Daikin Hellas, Κωνσταντίνος Παλιούρας: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την επιτυχία της συγκεκριμένης διοργάνωσης η οποία αναδεικνύει την αναγνώρισή μας ως κορυφαία εταιρία του κλάδου και συγχρόνως τις δυνατότητες ανάπτυξης της αγοράς προϊόντων επαγγελματικής ψύξης, η οποία μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr