NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Το Johnnie Walker παρουσιάζει τα blended Scotch Whiskies Blue Label Ghost and Rare & Aged 18 years

Το Johnnie Walker παρουσιάζει τα blended Scotch Whiskies Blue Label Ghost and Rare & Aged 18 years

Το Johnnie Walker, μια από τις κορυφαίες μάρκες Scotch Whiskey παγκοσμίως, μας καλεί να εξερευνήσουμε τον κόσμο 2 εξαιρετικών blends που δημιουργούνται από τα καλύτερα malts των αποθεμάτων του εκλεκτού οίκου.

Johnnie Walker Blue Label Ghost and Rare

Πρόκειται για το πρώτο blend σε μια σειρά από συλλεκτικές εκδόσεις, που προκύπτει από ένα μείγμα εξαιρετικών malt που έχουν ωριμάσει σε βαρέλια εγκαταλελειμμένων αποστακτηρίων και άλλων σπάνιων ουίσκι. Ασύγκριτα πλούσιο και απίθανα βελούδινο, συνδυάζει 8 πολύτιμα σκωτσέζικα ουίσκι, τρία εκ των οποίων προέρχονται από κλειστά αποστακτήρια των απομακρυσμένων περιοχών Cambus και Pittyvaich, και ένα εξαιρετικά σπάνιο malt από το θρυλικό αποστακτήριο Brora, το οποίο βρίσκεται στην «καρδιά» του blend προσδίδοντας μια εκλεπτυσμένη και διακριτική γλυκύτητα.

Johnnie-Walker-Blue-Label-Ghost-and-Rare.jpg?mtime=20171215135652#asset:72194

Ο πολυβραβευμένος Master Blender του Johnnie Walker, Jim Beveridge, δηλώνει εντυπωσιασμένος από το γεγονός ότι τα ουίσκι από επιλεγμένα αποστακτήρια που δεν λειτουργούν εδώ και αρκετά χρόνια μπορούν να προσδώσουν την εξαιρετική ένταση για την οποία φημίζεται το κορυφαίο Johnnie Walker Blue Label. "Τα ουίσκι από αυτά τα εγκαταλελειμμένα αποστακτήρια είναι πλέον εξαιρετικά σπάνια" συμπληρώνει ο Jim. "Από το απόθεμα των βαρελιών που διατηρούμε αποκλειστικά για το ξεχωριστό Johnnie Walker Blue Label, έχω επιλέξει μερικά από τα πιο πολύτιμα malts ώστε να εξερευνήσει ο κόσμος τον εξαιρετικό πλούτο που κρύβεται στο κορυφαίο ουίσκι του οίκου Walker, μέσα από μια γευστική εμπειρία".

Για τη δημιουργία του εξαιρετικού και ταυτόχρονα σπάνιου Johnnie Walker Blue Label Ghost and Rare, ο Jim ανάμειξε  3 ουίσκι των κλειστών αποστακτηρίων με 5 σπάνια malts που προέρχονται από τα μικρά αποστακτήρια Royal Lochnagar, Clynelish, Glenkinchie, Glenlossie and Cameronbridge που συνεχίζουν να παρασκευάζουν μερικά από τα πιο ιδιαίτερα αποστάγματα. Το αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικά απαλό Scotch ουίσκι, με τη φρουτώδη γλυκύτητα του ανανά, πλούσιες νότες  φουντουκιού και μαύρης σοκολάτας και ένα διακριτικό καπνιστό φινίρισμα.

"Η εξερεύνηση σπάνιων αποσταγμάτων είναι ένα πάθος που σε ακολουθεί μια ζωή. Νιώθω πολύ τυχερός που έχουμε στη διάθεση μας αποθέματα από περισσότερα από 30 αποστακτήρια διαφόρων περιοχών της Σκωτίας, από τα οποία επιλέγουμε τα ιδανικά βαρέλια για την δημιουργία του κάθε blend. Αυτό το προνόμιο μας χαρίζει έναν πλούτο γεύσεων, ετών απόσταξης και αρωματικών χαρακτήρων τον οποίο δεν μπορεί να συναγωνιστεί κανένα άλλο Scotch whiskey. ", καταλήγει ο φημισμένος Master Blender.

Johnnie Walker Aged 18 Years

Το Johnnie Walker Aged 18 Years, παλαιότερα γνωστό ως Johnnie Walker Platinum Label, είναι ένα μείγμα επιλεγμένων ουίσκι, που χαρακτηρίζονται για το αξιοσημείωτο βάθος της γεύσης και του χαρακτήρα τους.

Johnnie-Walker-Aged-18-Years.jpg?mtime=20171215135823#asset:72195
... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr