NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος της Digital Transformation Academy in Retail, powered by Beiersdorf Hellas

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος  της Digital Transformation Academy in Retail,  powered by Beiersdorf Hellas
18_12_2017 | 14:09
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Α’ κύκλος της πρώτης ολοκληρωμένης ακαδημίας στην Ελλάδα, για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό των επιχειρήσεων λιανεμπορίου και χονδρεμπορίου που δημιουργήθηκε από την «Εξέλιξη»  σε συνεργασία με την eSkills Center και την υποστήριξη της Beiersdorf Hellas.

Στο πρώτο κύκλο μαθημάτων, ο οποίος ολοκληρώθηκε πρόσφατα, στελέχη από επιχειρήσεις λιανεμπορίου καθώς και από φαρμακεία, παρακολούθησαν 60 ώρες εκπαίδευσης κατά τη διάρκεια των οποίων καλύφθηκε όλο το φάσμα των εργασιών και παρεμβάσεων Ψηφιακού Μετασχηματισμού.

Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός, που  αφορά το νέο πλαίσιο λειτουργίας όλων των τμημάτων ενός οργανισμού ως αποτέλεσμα της εφαρμογής των ψηφιακών τεχνολογιών, πλαισιώνεται από αλλαγές σε δεξιότητες, διαδικασίες, επιχειρησιακά συστήματα & εργαλεία, επιχειρηματικά μοντέλα, οργανωτικές δομές και εταιρική κουλτούρα.

Οι 15  εξιδεικευμένοι  εκπαιδευτές  προετοίμασαν τους συμμετέχοντες σε θέματα που αφορούν τα τμήματα  IT, HR, Marketing, Logistics, Customer experience,  ώστε να είναι σε θέση να οδηγήσουν αποτελεσματικά την επιχείρησή τους στον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Ο επόμενος κύκλος της ακαδημίας ξεκινάει στις 5 Φεβρουαρίου 2018 και θα υλοποιηθεί στο Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη.

Η Beiersforf Hellas συμβάλει στην υλοποίηση της ακαδημίας Digital Transformation in Retail με στόχο να υποστηρίξει έμπρακτα τη βιώσιμη επιχειρηματικότητα και να συνεισφέρει στην εξέλιξη του λιανεμπορίου.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr