NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Goodyear Dunlop Hellas: Από το δρόμο στη σκηνή για το «Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος»

Goodyear Dunlop Hellas: Από το δρόμο στη σκηνή για το «Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος»
21_12_2017 | 13:30
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Τα φετινά Χριστούγεννα θα τα θυμούνται πιο έντονα οι άνθρωποι της Goodyear Dunlop Hellas και οι συνεργάτες τους, που αφιέρωσαν μια ξεχωριστή προσπάθεια στο «Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος».

Επειδή όλοι έχουμε ονειρευτεί να ανέβουμε στην σκηνή μια μέρα, οι άνθρωποι της Goodyear Dunlop Hellas εκπλήρωσαν αυτή τους την ευχή, βοηθώντας παράλληλα στην εκπλήρωση των ευχών παιδιών, 3-18 ετών, με πολύ σοβαρές ασθένειες.

Διοργανώνοντας δύο ξεχωριστές θεατρικές παραστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με έμπνευση από τον παλιό, καλό ελληνικό κινηματογράφο, η θεατρική ομάδα της εταιρίας – αποτελούμενη αποκλειστικά από εργαζόμενους της εταιρίας - ανέβηκε στη σκηνή για να συγκεντρωθούν χρήματα για το έργο του Οργανισμού Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Μετά από πολλές ώρες πρόβας, πάθος και αρκετά χειροκροτήματα, η προσπάθεια έδωσε τη θέση της στη συγκίνηση: περίπου 350 προσκεκλημένοι της Goodyear Dunlop Hellas, μεταξύ των οποίων εργαζόμενοι, συνεργάτες και πελάτες, και οι οικογένειές τους αγκάλιασαν την προσπάθεια συγκεντρώνοντας 2.177€.

Όσοι συμμετείχαν στην παράσταση κέρδισαν όχι βραβεία υποκριτικής, αλλά βραβεία χαράς αφού με το ποσό αυτό συμβάλλουν στην υιοθεσία: ενός 4χρονου αγοριού, που πάσχει από το σύνδρομο Wiscott – Aldrich, και ευχήθηκε να αποκτήσει το δικό του κάμπριο αυτοκινητάκι και ενός 5χρονου κοριτσιού που πάσχει από Λευχαιμία και ευχήθηκε να ταξιδέψει στη Ρόδο.

Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε ο κ. Νίκος Σπανός, Διευθύνων Σύμβουλος της Goodyear Dunlop Hellas: «Είμαστε πολύ συγκινημένοι που οι άνθρωποί μας έδωσαν ένα άλλο νόημα σε αυτά τα Χριστούγεννα, ξεπερνώντας τον εαυτό τους για το «Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος». Στη Goodyear είμαστε συνηθισμένοι στις υψηλές επιδόσεις, αλλά κανένα συναίσθημα δεν ξεπερνά την πληρότητα που νιώθεις όταν εκπληρώνεις την ευχή ενός μικρού παιδιού».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr