NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Επανασχεδιάζοντας την ασφαλιστική συμβουλευτική: Dare to be different από το IFAACADEMY στο Money Show τη Δευτέρα 8/1 στις 18:00 στο Hilton Hotel!

Επανασχεδιάζοντας την ασφαλιστική συμβουλευτική: Dare to be different από το IFAACADEMY στο Money Show τη Δευτέρα 8/1 στις 18:00 στο Hilton Hotel!

Το IFAAcademy διοργανώνει για 4η συνεχόμενη χρονιά το Κεντρικό Ετήσιο Συνέδριο του στα πλαίσια του Money Show την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου στις 18.00 στο ξενοδοχείο Hilton.

Στο συνέδριο θα φιλοξενήσουμε για πρώτη φορά στην ιστορία των ασφαλιστικών συνεδρίων, πάνελ με καταναλωτές διαφόρων κατηγοριών και ηλικιών. Σκοπός είναι να μάθουμε πως σκέφτονται για το θεσμό της ασφάλισης, ενώ θα είναι δυνατό, το κοινό να απευθύνει ερωτήσεις προς εκείνους. Στο συνέδριο θα παρευρίσκονται επίσης εγκεκριμένοι ομιλητές που θα βοηθήσουν τους ακροατές να εισέλθουν στην digital εποχή. Θα μιλήσουν για το ψηφιακό ασφαλιστικό διαμεσολαβητή με εξελιγμένα internet marketing tools, καινοτόμο branding strategy, αποδεδειγμένες τεχνικές εξεύρεσης πελατών μέσω internet αλλά και τα νέα μυστικά της επιστήμης της επίτευξης στόχων που καταρρίπτουν όλους τους παλιούς κανόνες αλλά και πολλά άλλα θέματα.

ifaacademy.png?mtime=20180108003413#asset:73624

Πιο συγκεκριμένα, ο διεθνούς κύρους Key note speaker, Ντίμης Μιχαηλίδης ο ποίος είναι Σύμβουλος Στρατηγικής και Καινοτομίας και Συγγραφέας, θα μάθει στο κοινό πως να αναπτύξει την δημιουργικότητα και την καινοτομία και να ξεχωρίσει με μια βιωματική εμπειρία με διδασκαλία μέσα από μαγικά τρικ.

Η Αφροδίτη Κράβαρη, Head of Digital & Brand Communications στην Infinitas & Epixeiro.gr θα μιλήσει για Personal Branding Strategy και πως να προηγηθεί η φήμη στο ιδανικό πελατολόγιο – στόχος.

Τέλος, ο Παναγιώτης Λελεδάκης, Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του IFAacademy, έπειτα από προσωπική εμπειρία και ενασχόληση με τη digital εποχή, θα μιλήσει στους ασφαλιστικους διαμεσολαβητές για Internet marketing με αποτελεσματικά εργαλεία. Ο ίδιος θα αναλύσει και την επιστήμη της επίτευξης, πως δηλαδή το 2018 να πετύχει κανείς ολους τους στόχους του.

To IFAAcademy για να τιμήσει τους συμμετέχοντες θα κληρώσει 15 θέσεις για συμμετοχή σε σεμινάριο του  IFAAcademy για την κοινωνική ασφάλιση αξίας 100€ η κάθε συμμετοχή και 3 θέσεις σε διήμερο σεμινάριο 16 ωρών με θέμα  "Internet marketing για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές" αξίας 300€ για κάθε συμμετοχή.

Επίσης, κάθε συμμετέχων μετά τη λήξη του συνεδρίου θα λάβει χρήσιμο συνοδευτικό ψηφιακό  υλικό σχετικό με την θεματολογία του συνεδρίου.

Λίγες ώρες έμειναν για να δηλώσεις τη συμμετοχή σου εδώ!

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr