NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Νέα σεμινάρια στο χώρο Πολιτισμού και Δημιουργικής Μάθησης Fårö Creative Learning

Νέα σεμινάρια στο χώρο Πολιτισμού και Δημιουργικής Μάθησης Fårö Creative Learning

Το Fårö Creative Learning εγκαινιάζει το 2018 με μία νέα σειρά σεμιναρίων και εντατικών workshops με πρωτότυπες θεματικές γύρω από τις τέχνες, τον πολιτισμό και τα γράμματα.

Ενδιαφέρεσαι να διευρύνεις τη φωτογραφική ματιά σου και να εξαντλήσεις τις δυνατότητες του κινητού σου; Έλα στο «Creative Mobile Photography». Σε απασχολούν ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον οπτικό πολιτισμό και αγαπάς τα ντοκιμαντέρ; Έλα στο «Ethno-Cine: Κινηματογράφος & Ανθρωπολογία». Επιθυμείς να καλλιεργήσεις τεχνικές storytelling για να αποδώσεις καλύτερα ιστορίες στο γραπτό σου λόγο; Τότε το «Η Αφήγηση στη Δημοσιογραφία: Print & Multimedia» είναι για εσένα. Σε γοητεύει η λογοτεχνία και αγαπάς την Αθήνα; Περπάτησε μαζί μας την πόλη σου και ανακάλυψε τα λογοτεχνικά μυστικά της στο «Εξερευνώντας τη Λογοτεχνία με τα πόδια». Αγαπάς το θέατρο και θες να βυθιστείς σε θεατρικά κείμενα ώστε να ανακαλύψεις νοήματα και να εξερευνήσεις τη δομή τους; Έλα στο «Σεμινάριο Δραματουργίας».

Αν πάλι έχεις ειδικά ενδιαφέροντα στο χώρο του πολιτισμού λόγω σπουδών ή επαγγέλματος, το σεμινάριο Πολιτιστικής Επικοινωνίας «Communicating Culture» θα σε βοηθήσει να εξοικειωθείς με τα απαραίτητα επικοινωνιακά εργαλεία.

Και τέλος, για τους μικρούς μας φίλους, ξεκινάμε νέο τμήμα «Δημιουργικής Γραφής και Εικονογράφησης για παιδιά» ώστε μέσα από τη γραφή να καλλιεργήσουν την αυτοπεποίθηση και την ομαδικότητά τους.

Σε όλα τα σεμινάρια είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης. Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ, εδώ και εδώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr