NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Έρχεται το 2ο ετήσιο Capital Link Cyprus Shipping Forum

Έρχεται το 2ο ετήσιο Capital Link Cyprus Shipping Forum
18_01_2018 | 14:00
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Το 2ο ετήσιο Capital Link Cyprus Shipping Forum θα πραγματοποιηθεί στην Λεμεσό την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018 στο Columbia Plaza υπό την Αιγίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η εκδήλωση έχει ως στόχο όχι μόνο να αναδείξει το σημαντικό ρόλο της Κύπρου ως ναυτιλιακού, ενεργειακού και διαμετακομιστικού κόμβου αλλά επιπλέον και ως επενδυτικού και επιχειρηματικού προορισμού. Το Συνέδριο Θα τιμήσουν με τις ομιλίες τους και τη συμμετοχή τους εκπρόσωποι της Κυπριακής Κυβέρνησης, ανώτερα στελέχη από ναυτιλιακές εταιρείες, οικονομολόγοι και συμμετέχοντες από κορυφαίες εταιρείες του κλάδου. Θα συζητηθούν οι πιο πρόσφατες εξελίξεις και οι τάσεις στις μεγάλες ναυτιλιακές, χρηματοπιστωτικές  και κεφαλαιακές αγορές, θέματα που σχετίζονται με τις γεωπολιτικές εξελίξεις, καθώς και θέματα σχετικά με την τεχνική και εμπορική διαχείριση  του στόλου. Το Συνέδριο θα τονίσει την ανταγωνιστική θέση και τα πλεονεκτήματα της Κύπρου ως ναυτιλιακό κέντρο.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να δικτυωθούν με ένα μεγάλο, υψηλής αξίας κοινό, αποτελούμενο από στελέχη πλοιοκτητριών και παράκτιων εταιρειών, θεσμικούς επενδυτές, ερευνητές αναλυτές, ειδικούς της ναυτιλιακής βιομηχανίας, εμπορικούς και επενδυτές τραπεζίτες, συμβούλους στη διαχείριση κινδύνων, ιδιωτικά κεφάλαια, εταιρείες επιχειρηματικών κεφαλαίων, εύπορους επενδυτές και μέσα πληροφόρησης οικονομικών υπηρεσιών. Το Συνέδριο θα είναι ανοιχτό στην αγορά των αγοραπωλησιών καθώς και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Παρακολουθώντας το Συνέδριο, oι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν μια βαθύτερη γνώση της τρέχουσας κατάστασης στις βιομηχανίες των θαλασσίων μεταφορών και υπηρεσιών, των επακόλουθων επιπτώσεων στις επενδύσεις τους, καθώς και μια σαφή εικόνα σχετικά με τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που θα ακολουθήσουν.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ  & ΔΟΜΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Το Συνέδριο διοργανώνεται υπό την Αιγίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας και με κύριο χορηγό την Τράπεζα Κύπρου.  Η διοργάνωση επίσης υποστηρίζεται από το Τμήμα Εμπορικής Ναυτιλίας της Κύπρου, το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο και άλλους φορείς.

Conference Chairman είναι ο κ. Γιώργος Α Τσαβλίρης, Principal του Tsavliris Salvage Group. Ο κ. Τσαβλίρης κατέχει επίσης τη θέση του Former Chairman of INTERMEPA (International Marine Environment Protection Association), President of CYMEPA (Cyprus Marine Environmental Protection Association), member of the Board of Directors of the Cyprus Union of Shipowners, Honorary Chairman of the Tsavliris Cultural Foundation & member of the Board of Directors of  ECSA (European Community Shipowners' Associations).

Κεντρικοί ομιλητές του Συνεδρίου είναι:

  • ο κ. Μάριος Δημητριάδης, Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών & Έργων  και
  • ο κ. Louis Pochanis, Director, International Banking, Wealth & Markets - Bank of Cyprus

Εγγραφή:

Για να συμμετάσχετε στο συνέδριο παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή ακλουθώντας το παρακάτω link εδώ.

TARGET AUDIENCE

Το Συνέδριο απευθύνεται σε ένα υψηλού επιπέδου ακροατήριο εφοπλιστών, θεσμικών επενδυτών, αναλυτών, συμβούλων επενδύσεων, επενδυτικών και εμπορικών τραπεζιτών και χρηματιστών, διαχειριστών πλοίων, μεσιτών πλοίων, ναυλωτών, ασφαλιστών, εμπειρογνωμόνων Ναυτικής Τεχνολογίας, νηογνωμόνων,  επενδυτών  εμπορικών τραπεζών, αναλυτών, οικονομολόγων,  δικηγόρων, οικονομικών συμβούλων και οικονομικών μέσων μαζικής ενημέρωσης.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr