NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Η Nissan βραβεύει την Goodyear Dunlop Tires Γερμανίας με το “Πιστοποιητικό Ποιότητας Nissan”

Η Nissan βραβεύει την Goodyear Dunlop Tires Γερμανίας με το “Πιστοποιητικό Ποιότητας Nissan”
22_01_2018 | 13:30
epixeiro icon Ειδήσεις | Διεθνή

Κατά τη διάρκεια του Ετήσιου Σεμιναρίου Ποιότητας Προμηθευτών της Nissan Europe, οι εκπρόσωποι του Τμήματος Προμηθειών της Nissan αναγνώρισαν την “εξαιρετική απόδοση ποιότητας της Goodyear Dunlop στην προμήθεια εξαρτημάτων αυτοκίνησης.  

Το Τμήμα Προμηθειών της Nissan συνυπολογίζει διάφορες παραμέτρους στην αξιολόγηση των προμηθευτών όπως η παράδοση, τα κόστη και τα περιστατικά και σε αυτό το πλαίσιο η Goodyear έλαβε μια πολύ θετική κριτική.

Για το 2016, η Nissan έκρινε πολύ θετικά την απόδοση της Goodyear λόγω των αξιοσημείωτων επιδόσεων στο Μοντέλο Επεξεργασίας Παραγωγής, που είχαν ως αποτέλεσμα μηδαμινά συμβάντα για τη Nissan κατά τη διάρκεια του έτους.

Η τελετή απονομής έγινε το Σεπτέμβριο στο Nissan Brand Center στη Βαρκελώνη. Ο Nick Harley, Διευθύνων Σύμβουλος OE Consumer EMEA της Goodyear τόνισε: “Η απονομή αυτού του βραβείου από τη Nissan αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς στην Goodyear και τις ομάδες μας. Ταυτόχρονα επισφραγίζει την καθημερινή μας δέσμευση στην παροχή καταπληκτικών προϊόντων και υπηρεσιών προς τη Nissan.”

Η Goodyear Dunlop τιμήθηκε με το «Πιστοποιητικό Ποιότητας Nissan» «λόγω των αξιοσημείωτων επιδόσεων στην προμήθεια εξαρτημάτων αυτοκίνησης» τόνισε η Nissan κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr