NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

The Mobile World Congress: Το ιδανικό μέρος για ευκαιρίες στην βιομηχανία των κινητών συσκευών

The Mobile World Congress: Το ιδανικό μέρος για ευκαιρίες στην βιομηχανία των κινητών  συσκευών
22_01_2018 | 16:30 23_01_2018 | 12:03
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

To Mobile World Congress είναι ένας συνδυασμός της μεγαλύτερης έκθεσης στον κόσμο για τη βιομηχανία κινητής τηλεφωνίας μαζί με ένα συνέδριο με συμμετέχοντες, εξέχοντα στελέχη που εκπροσωπούν παρόχους κινητής τηλεφωνίας, κατασκευαστές συσκευών, προμηθευτές τεχνολογίας και προμηθευτές και ιδιοκτήτες περιεχομένου από όλο τον κόσμο!

Η έκθεση το 2017 συγκέντρωσε 2.300+ εκθέτες, περισσότερες από 400 εταιρίες παρόχους, 10.000+ συμμετέχοντες από τις εταιρίες αυτές, από 208 χώρες τους κόσμου.

Ανακαλύψτε το μέλλον της κινητής τηλεφωνίας και των εφαρμογών, καθώς οι κορυφαίες εταιρείες δίνουν μια αποκλειστική πρώτη ματιά στις τελευταίες καινοτομίες. Ξεκινήστε να σχεδιάζετε την επίσκεψή σας τώρα ώστε να ανακαλύψετε όλα όσα έχει να προσφέρει αυτή η έκθεση #MWC18. Η εγγραφές έχουν ξεκινήσει!

Η έκθεση διοργανώνεται από την GSMA.

Διμερείς συναντήσεις στο πλαίσιο του Mobile World Congress:

Γραφτείτε στο Brokerage Event με κόστος 310 ευρώ για 1 μόνο άτομο ανά εταιρία.   Όσοι επιλέξουν 2 επιχειρηματικές συναντήσεις και πάνω θα λάβουν 1 δωρεάν Visitor Pass για το 4ήμερο συνέδριο αξίας 799 ευρώ (1 άτομο/εταιρία)

Προγραμματίζονται 20λεπτα διμερή meeting με βάση την διαθεσιμότητα, τα ενδιαφέροντα και τους στόχους του κάθε συμμετέχοντα ώστε να βρει διεθνείς επιχειρηματικούς και τεχνολογικούς συνεργάτες. Θα Λάβετε ένα προσωπικό χρονοδιάγραμμα συσκέψεων ανάλογα με τη διαθεσιμότητά σας.

Μεσιτεία επιχειρηματικής καινοτομίας:

Αυτό το έτος σαν μέρος των διμερών συναντήσεων (Brokerage Event) παρουσιάζεται το Corporate Innovation Brokerage, ένα μέρος που οι επενδυτές/Εταιρίες θα ψάξουν για λύσεις στις τεχνολογικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν. 

Γιατί να συμμετέχετε:

  • Βρείτε διεθνείς συνεργάτες
  • Γνωρίστε εταιρείες που έχετε στοχεύσει και τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων σε αυτές
  • Πραγματοποιήστε επιχειρηματικές συναντήσεις υψηλής ποιότητας.  
  • Με 2+ συναντήσεις (αφού έχετε εγγραφεί στο Brokerage event κόστους 310 ευρώ),  λαμβάνετε για 1 άτομο ανά εταιρία ένα Visitor Pass και το άτομο αυτό θα μπορεί να εισέλθει στην 4ήμερη εκδήλωση του MWC δωρεάν!

Εγγραφές

Ανοιχτές έως 12 Φεβρουαρίου 2018

Οδηγίες εγγραφής:

mwc2018.b2match.io

Τοποθεσία

Fira Barcelona Gran Via

Avinguda Joan Carles I 64

L'Hospitalet de Llobregat, Spain 

Επιλέξτε γραφείο υποστήριξης το National Documentation Centre/ National Hellenic Research Foundation (Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης)

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr