NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

ΕΕΔΕ: Έναρξη του Μεταπτυχιακού Προγράμματος για στελέχη επιχειρήσεων

ΕΕΔΕ:  Έναρξη του Μεταπτυχιακού Προγράμματος για στελέχη επιχειρήσεων

Ξεκινάει στις 23 Φεβρουαρίου 2018 στην Πάτρα, η 21η Σειρά του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ).

Σήμερα η ΕΕΔΕ συγκαταλέγεται στα πέντε μεγαλύτερα Management Associations παγκοσμίως σε επίπεδο Μελών και Έργου. Έχει εκπαιδεύσει, κατά τη διάρκεια των 55 χρόνων λειτουργίας της, περισσότερα από 500.000 στελέχη, έχει προσφέρει περισσότερες από 800.000 ώρες εκπαίδευσης μέσα από 17.500 εκπαιδευτικά προγράμματα, ενώ το Μεταπτυχιακό της Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων πραγματοποιείται σε 27 πόλεις της χώρας και έχει περισσότερους από 4.500 αποφοίτους.

Το Μεταπτυχιακό είναι ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων, οργανισμών και αυτοαπασχολούμενων, τα οποία επιθυμούν να προετοιμαστούν έγκαιρα για θέσεις αυξημένης ευθύνης και γενικότερων καθηκόντων.  Είναι ιδανικό για πολυάσχολα στελέχη και επαγγελματίες, μιας και επιτρέπει στους συμμετέχοντες να ζουν και να εργάζονται στον τόπο διαμονής τους και παράλληλα να ολοκληρώσουν ένα Μεταπτυχιακό, πλήρως προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερα απαιτητικές ανάγκες τους.

Στο link www.eede.gr/uploads/files/MBA_Testimonials.pdf αναφέρονται τα testimonials στελεχών που έχουν παρακολουθήσει το Πρόγραμμα  με τις απόψεις τους και τα οφέλη που αποκόμισαν από το πρόγραμμα.

Το Πρόγραμμα διαρκεί 15 μήνες και τα μαθήματα διεξάγονται στα Ελληνικά κάθε δεύτερη εβδομάδα (Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί).  Δεν διεξάγονται μαθήματα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Το διδακτικό προσωπικό αποτελεί πετυχημένο συνδυασμό Καθηγητών με έμπειρους Μάνατζερ, διακεκριμένους εισηγητές και προσωπικότητες από τον κόσμο των επιχειρήσεων και είναι οι ίδιοι εισηγητές που διδάσκουν στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα της Αθήνας.

Το κόστος μπορεί να καλυφθεί με το 0,24% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς, που καταβάλλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr