NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Ο Βασίλης Ραμπάτ, CEO της Xerox Hellas, αναδεικνύει τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό ως τη βασική τάση για το 2018 στο Gala Dinner του Economist

Ο Βασίλης Ραμπάτ, CEO της Xerox Hellas, αναδεικνύει τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό ως τη βασική τάση για το 2018 στο Gala Dinner του Economist
13_02_2018 | 13:00
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Τη συμβολή της τεχνολογίας στην  ανάπτυξη επιχειρηματικών ευκαιριών ανέδειξε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Xerox Hellas κ. Βασίλης Ραμπάτ κατά τη διάρκεια της βραβευμένης εκδήλωσης «The World in 2018 Gala Dinner» του περιοδικού  The Economist.

Συμμετέχοντας στο επιχειρηματικό πάνελ της βραδιάς με συντονιστή τον αρχισυντάκτη του Economist, Daniel Franklin, ο κ. Ραμπάτ υπογράμμισε την αναγκαιότητα για καινοτομία,  αναφέρθηκε στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό ως καταλυτικό παράγοντα οικονομικής ευημερίας και παραγωγικότητας και τόνισε την ολοένα και αυξανόμενη ανάγκη για διευκόλυνση της ‘εργασίας εν κινήσει’.  

Η Xerox Hellas συμμετείχε στην εκδήλωση ως Exclusive Innovation Partner, υποστηρίζοντας  τα logistics του event μέσω του τμήματος Communications Services που διαθέτει, το οποίο κατασκευάζει προωθητικά και marketing υλικά για λογαριασμό πελατών και συνεργατών της εταιρείας.

Όπως καθε χρόνο, έτσι και φέτος, το Gala Dinner του Economist αποτέλεσε ένα βήμα διαλόγου διακεκριμένων καλεσμένων από το χώρο της πολιτικής και των επιχειρήσεων, με κύρια επιδίωξη την πρόβλεψη του κλίματος και των βασικών τάσεων που θα επικρατήσουν στη νέα χρονιά .

Στην εκδήλωση, συμμετείχαν επίσης ως ομιλητές ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Πιερ Μοσκοβισί και η υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου, που συζήτησαν για την επόμενη μέρα στην οικονομία παρουσία εκπροσώπων της επιχειρηματικής κοινότητας και υψηλόβαθμων στελεχών επιχειρήσεων.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr