NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Κοινωνία
ανάγνωση

«Από Μαμά σε Μαμά». Μια νέα κοινωνική ενέργεια από τη ΜΕΓΑ και την αλυσίδα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας

«Από Μαμά σε Μαμά». Μια νέα κοινωνική ενέργεια από τη ΜΕΓΑ και την αλυσίδα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας
14_02_2018 | 11:00
epixeiro icon Ειδήσεις | Κοινωνία

Τα Babylino Sensitive και τα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας, στο πλαίσιο της Εταιρικής τους Κοινωνικής Ευθύνης στέκονται δίπλα σε μητέρες που έχουν ανάγκη με το κοινωνικό πρόγραμμα «Από μαμά σε μαμά».

Υπάρχουν νέες μητέρες που δίνουν τον δικό τους καθημερινό αγώνα επιβίωσης. Έναν δύσκολο αγώνα για να μεγαλώσουν με αξιοπρέπεια το μωράκι που κράτησαν πρόσφατα για πρώτη φορά στην αγκαλιά τους.

Το πρόγραμμα έχει ως στόχο να βοηθήσει αυτές τις μητέρες που ζουν στα όρια της φτώχειας μέσα από την προσφορά ενός κουτιού φροντίδας. Το κουτί φροντίδας το οποίο περιλαμβάνει βρεφικά είδη όπως φορμάκι, σεντόνια, κουβέρτα, μπιμπερό, πιπίλα, σαλιάρες, παιχνίδι κούνιας, σαμπουάν, βρεφικές πάνες κ.α.) θα παραδίδεται βάσει κοινωνικό - οικονομικών κριτηρίων από την Κοινωνική Υπηρεσία της Μαιευτικής Κλινικής  του Γ.Ν.Α. «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ», ενός από τα μεγαλύτερα δημόσια μαιευτήρια  της Αθήνας.

Η κοινωνική ενέργεια θα υλοποιηθεί από 08 έως και 26 Φεβρουαρίου 2018, διάστημα κατά το οποίο σε όλα τα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας θα διατίθενται οι οικονομικές συσκευασίες Babylino & Babylino Pants 40% φθηνότερα.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr