NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Eνα μοναδικό σεμινάριο για την αθλητική επιτυχία, από τoν Jeremy Lazarus και την Ισιδώρα Καραδημητρίου

Eνα μοναδικό σεμινάριο για την αθλητική επιτυχία, από τoν Jeremy Lazarus και την  Ισιδώρα Καραδημητρίου

Tη Δευτέρα 16 & Τρίτη 17 Απριλίου 2018, θα πραγματοποιηθεί το διήμερο σεμινάριο «Winning the mental game of sports» - μοναδικό, για τα Ελληνικά δεδομένα - από τον Jeremy Lazarus, παγκοσμίoυ βεληνεκούς εξιδικευμένου trainer στο NLP for sporting Excellence, με τη συμμετοχή της Ισιδώρας Καραδημητρίου, Νευροεπιστήμονα,  Sales Mentor, και NLP Trainer.

Σε αυτό το εντατικό (βιωματικό & θεωρητικό) διήμερο σεμινάριο, οι συμμετέχοντες θα εντρυφήσουν στο σύστημα ΝLP (Nευρογλωσσικού προγραμματισμού) για τον αθλητισμό και θα μάθουν, μεταξύ άλλων:

Οι αθλητές: Πως να κατανοήσoυν τον τρόπο λειτουργίας του εγκεφάλου τους, πως να έχουν τη «νοοτροπία για την αθλητική επιτυχία» και τις βασικές πεποιθήσεις ώστε να μπορούν να προπονηθούν και να αποδώσουν καλύτερα, πως να ορίσουν και να επιτύχουν τους στόχους τους, πως να κάνουν “νοητική πρόβα” ώστε να μπορούν να  προετοιμάζονται για την επίτευξη συγκεκριμένων αποτελεσμάτων (και έτσι να αισθάνονται σίγουροι).

Οι προπονητές, γυμναστές,  mental coaches, αθλίατροι: Πως να επικοινωνούν αποτελεσματικά και πως να επηρεάζουν δεξιότητες, πως να προπονήσουν τους αθλητές τους με τρόπο που να οξύνει την νοητική & σωματική τους λειτουργία, πως να εντοπίζουν τι πραγματικά παρακινεί εσωτερικά τους αθλητές και τα μέλη της ομάδας και πως να μετατρέπουν τις αντιδράσεις-αρνητικές συμπεριφορές σε όπλα αυτοπεποίθησης, συγκέντρωσης και επίτευξης θετικών αποτελεσμάτων.

Οι γονείς αθλητών: Πως να τα υποστηρίζουν ώστε να εξελιχθούν και να φτάσουν στην αθλητική αριστεία, πως να τα παρακινούν θετικά & αποτελεσματικά, πως να διαχειρίζονται σωστά τις απογοητεύσεις και τους τραυματισμούς τους.  

Το σεμινάριο θα έλξει σημαντικούς ανθρώπους παγκοσμίως, θα προάγει την εξελιγμένη γνώση των Νευροεπιστημών στον τομέα του αθλητισμού στη χώρα μας, κάνοντάς τη πόλο έλξης εκπαιδευτικού τουρισμού, βοηθώντας έτσι σε μέγιστο βαθμό τoν Ελληνικό Αθλητισμό.

Το σεμινάριο Winning the mental game of Sports, θα πραγματοποιηθεί στο πολιτιστικό κέντρο Αθηναίδα. Για διευκρινήσεις σχετικά με το σεμινάριο καλέστε στο 211 0168031 ή στο info@reframe.gr

Κρατήσεις: http://bit.ly/2GbBndo

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr