NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Goodyear βραβεύεται από τη Fiat Chrysler Automobiles EMEA ως “Προμηθευτής Αμαξώματος της χρονιάς” για την εμφανή πελατοκεντρική της προσέγγιση, την ευελιξία και τη διαφάνειά της

Η Goodyear βραβεύεται από τη Fiat Chrysler Automobiles EMEA ως “Προμηθευτής Αμαξώματος της χρονιάς” για την εμφανή πελατοκεντρική της προσέγγιση, την ευελιξία και τη διαφάνειά της

Πρώτη φορά που μια εταιρία ελαστικών επιλέγεται από τη συγκεκριμένη εταιρία για αυτή τη σημαντική βράβευση.

Στις 7 Δεκεμβρίου 2017 στο ετήσιο συνέδριο προμηθευτών στο Αμφιθέατρο G. Agnelli Lingotto στο Τορίνο (Ιταλία), η Goodyear βραβεύτηκε ως “Προμηθευτής αμαξώματος της χρονιάς” από τη γνωστή ιταλοαμερικανική εταιρία κατασκευής αυτοκινήτων.

“H Goodyear έχει επιδείξει πελατοκεντρική προσέγγιση σε πολλούς τομείς της συνεργασίας με τη FCA. Έδειξαν τη δέσμευσή τους στην κάλυψη των αναγκών μας συνδυάζοντας ευελιξία, διαφάνεια και αίσθηση του κατεπείγοντος. Ευχαριστούμε Goodyear" δήλωσε η FCA.

Ο Nick Harley, Διευθύνων Σύμβουλος Original Equipment, Consumer Tires EMEA, σχολίασε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτό το σπουδαίο βραβείο. Είναι η πρώτη φορά που μια εταιρία κατασκευής ελαστικών βραβεύεται από τη FCA ως Προμηθευτής της χρονιάς για το συνολικό αμάξωμα. Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία, που επιτύχαμε χάρη στη συνεργασία των ομάδων της Goodyear, που εργάζονται κάθε μέρα για να προσφέρουν στην FCA εξαιρετικά προϊόντα και υπηρεσίες, που καλύπτουν συγκεκριμένες ανάγκες της”.

Tο βραβείο απονεμήθηκε στο Nick Harley από τον Alfredo Altavilla, COO EMEA και μέλος του ΔΣ του Ομίλου, τη Monica Genovese, Επικεφαλής Purchasing EMEA και τον Edoardo Calarco, Επικεφαλής της ομάδας EMEA Chassis & Engine System.

Το 2017 η Goodyear ενίσχυσε τη συνεργασία της με τη FCA. Πρόσφατα η Goodyear κέρδισε ένα σημαντικό συμβόλαιο ως Προμηθευτής Αυθεντικού Εξοπλισμού για τα νέα μοντέλα της FCA:

  • Την πρώτη Maserati SUV, Maserati Levante με εξοπλισμό Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 SUV
  • Την Alfa Romeo Stelvio SUV με εξοπλισμό Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 SUV
  • Την Alfa Romeo Giulia με εξοπλισμό Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 ROF και EfficientGrip Performance
  • Το Jeep Renegade με EfficientGrip SUV και Vector 4Seasons
  • Το Fiat 500X με EfficientGrip Performance και Eagle F1 Asymmetric 2.

Η Goodyear προσβλέπει στη συνέχεια της στενής της συνεργασίας με τη FCA στο πλαίσιο της ανάπτυξης και κυκλοφορίας νέων τεχνολογιών και μοντέλων. 

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr