NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Βραβείο για τα 14 έτη συνεισφοράς της στην κοινότητα του Περάματος έλαβε η KPMG στο πλαίσιο των Responsible Business Awards

Βραβείο για τα 14 έτη συνεισφοράς της στην κοινότητα του Περάματος έλαβε η KPMG στο πλαίσιο των Responsible Business Awards

To bronze βραβείο έλαβε την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου η KPMG για τα 14 συναπτά έτη συνεισφοράς της με τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, ρουχισμό και παιχνίδια σε 120 οικογένειες κατοίκων του Περάματος, στην τελετή βραβείων των Responsible Business Awards.

Η δράση αποτελεί μέρος του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας της εταιρείας αποδεικνύοντας ότι η KPMG κάνει πράξη τη «δέσμευση στην κοινότητα», αξία η οποία αποτελεί μέρος της κουλτούρας της εταιρείας. Η συνεισφορά στην κοινότητα του Περάματος εναπόκειται στο Στόχο Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ για τη μηδενική φτώχεια, ενώ υπάρχουν σχέδια για νέα δράση στην ίδια περιοχή με σκοπό την ποιοτική εκπαίδευση.

Η Σιάνα Κυριάκου, Γενική Διευθύντρια και επικεφαλής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της KPMG κατά την παραλαβή του βραβείου δήλωσε: «Εδώ και περισσότερο από 14 συναπτά έτη βοηθάμε την κοινότητα του Περάματος, η οποία πλήττεται βαθιά από την ανεργία και τον αποκλεισμό. Κάθε φορά που βρισκόμαστε δίπλα τους, προσφέρουμε από την καρδιά μας. Οι έννοιες της «προσφοράς» και του «καθήκοντος» είναι μέρος του DNA μας. Και σε αυτό συμμετείχαν και συμμετέχουν όλα αυτά τα χρόνια δεκάδες συνάδελφοι της μεγάλης οικογένειας της KPMG. Σε αυτούς θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το βραβείο. Μια μικρή διάκριση για το μεγάλο τους έργο.» 

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr