NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

Η ανάπτυξη του Oracle Cloud μοχλός για διεθνή επέκταση

Η ανάπτυξη του Oracle Cloud μοχλός για διεθνή επέκταση

Με βάση την έντονη ζήτηση από πελάτες για τις υπηρεσίες cloud που προσφέρει ανά τον κόσμο, η Oracle ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να επεκτείνει σημαντικά το αποτύπωμα της σύγχρονης υποδομής cloud που διαθέτει. Τα σχέδια της εταιρείας για γρήγορη επέκταση περιλαμβάνουν το άνοιγμα 12 νέων περιφερειακών κέντρων δεδομένων και την αύξηση του εύρους και του βάθους των υπηρεσιών Oracle Cloud που είναι διαθέσιμες στην Ασία, την Ευρώπη και τη Βόρειο και Νότιο Αμερική. Με αυτήν την είδηση, η Oracle συνεχίζει να κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο, προσφέροντας ένα πλήρες και ενοποιημένο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών cloud (SaaS, PaaS και IaaS) και νέων υπηρεσιών στους τομείς της ασφάλειας, της τεχνολογίας Blockchain και της τεχνητής νοημοσύνης (AI).  

Ο Mark Hurd, CEO της Oracle, δήλωσε: «Το μέλλον του IT είναι αυτόνομο. Με τα διευρυμένα, σύγχρονα κέντρα δεδομένων μας, η Oracle βρίσκεται σε ιδανική θέση για να παράσχει τις πιο αυτόνομες τεχνολογίες στον κόσμο. Με τη διεθνή επέκταση των κέντρων δεδομένων μας, μπορούμε να βοηθήσουμε τους πελάτες να μειώσουν τα κόστη του IT, να μετριάσουν τους κινδύνους και να ανταγωνιστούν όπως ποτέ άλλοτε.»

Η περιφερειακή επέκταση του Oracle cloud θα περιλαμβάνει τοποθεσίες στην Ευρώπη, όπως Άμστερνταμ και Ελβετία, στην Ασία, όπως Κίνα, Ινδία, Ιαπωνία, Σαουδική Αραβία, Σιγκαπούρη και Νότιο Κορέα, καθώς και στη Βόρειο Αμερική, με δύο στον Καναδά και δύο νέες τοποθεσίες στις ΗΠΑ για υποστήριξη των φόρτων εργασίας του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ. 

Από την πρώτη παρουσίαση του Oracle Cloud, η εταιρεία αυξάνει διαρκώς τους πελάτες της, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων που περιλαμβάνονται στη λίστα Global 2000, αλλά και επιχειρήσεων μικρού και μεσαίου μεγέθους. Οι οργανισμοί συνεχίζουν να στρέφονται στην Oracle με ρυθμούς ρεκόρ για να δημιουργήσουν, να υλοποιήσουν και να επεκτείνουν πρωτοποριακές εφαρμογές και για να εκτελέσουν κρίσιμους φόρτους εργασίας σε ένα περιβάλλον cloud που χαρακτηρίζεται από μικρή καθυστέρηση (latency), υψηλή διαθεσιμότητα, αξιοπιστία και ασφάλεια. Σήμερα, πελάτες σε περισσότερες από 195 χώρες τρέχουν τις πιο απαιτητικές εφαρμογές τους χρησιμοποιώντας τα Oracle Cloud Platform και Oracle Cloud Infrastructure.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr