NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Θέσεις Εργασίας
ανάγνωση

Θέσεις εργασίας στα καταστήματα Mango

Θέσεις εργασίας στα καταστήματα Mango

Τα καταστηματα ρουχων Mango αναζητούν προσωπικό για τις παρακάτω ειδικότητες:

GRIEGO-ΒΟΗΘΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ/ΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ – ASM          

Θα βοηθάτε την/ον Υπεύθυνη/ο Καταστήματος στην αποτελεσματική λειτουργία του καταστήματος όσον αφορά στην αυξημένη απόδοση στις πωλήσεις και την έξοχη εξυπηρέτηση πελατών και θα εξασφαλίζετε ότι τα καθημερινά καθήκοντα εκτελούνται από την ομάδα σε θετική ατμόσφαιρα.

STORE MANAGER – GOTHENBURG (ΥΠΕΥΘΥΝΗ/ΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ)       

Αναζητούμε ένα άτομο με πείρα στον τομέα της μόδας και εξαιρετικό ιστορικό σε ό,τι αφορά τη διαχείριση μιας μεγάλης ομάδας και μονάδας. Η συγκέντρωση στις λιανικές πωλήσεις και ο δυναμισμός είναι απαραίτητα στοιχεία. Θα πρέπει να διαθέτετε προσωπικά κίνητρα, φιλοδοξίες και εξαιρετικές ηγετικές ικανότητες σε επίπεδο ομάδας. Προσφέρουμε δυνατότητες σταδιοδρομίας, εκπαίδευση και μισθό ανάλογο με τη θέση

ΠΩΛΗΤΕΣ / ΠΩΛΗΤΡΙΕΣ

Ο σκοπός σας θα είναι να προάγετε την ταυτότητα των προϊόντων της εταιρείας και να διατηρήσετε αδιαλείπτως το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών. Επίσης, στα καθήκοντά σας θα είναι να διατηρείτε το κατάστημα τακτοποιημένο και οργανωμένο καθώς και να ελέγχετε και να αντικαθιστάτε το απόθεμα.

ΑΠΟΘΗΚΑΡΙΟΣ

Θα έχετε να κάνετε με παραδόσεις σε καθημερινή βάση, να κρατάτε την τάξη και να αποφεύγετε τις ζημιές και την απώλεια προϊόντων. Θα παρέχετε υποστήριξη στους συναδέλφους σας στον όροφο λιανικής του καταστήματος, βοηθώντας με την αντικατάσταση των προϊόντων και κάνοντας επιπλέον παραγγελίες όπου απαιτείται.

 Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε εδώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr