NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Endeavor και φέτος στο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών

Η Endeavor και φέτος στο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Endeavor συνεργάζεται με το Οικονομικό Φόρουμ Δελφών ως σύμβουλος προγράμματος.

Παρά τα υψηλά ποσοστά ανεργίας στη χώρα, οι επιχειρήσεις εξακολουθούν να αναφέρουν δυσχέρειες στην εύρεση των κατάλληλων εργαζομένων. Αυτό θα είναι και το βασικό θέμα της συζήτησης, την οποία επιμελείται η Endeavor και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Μαρτίου.

Το πλαίσιο θα θέσει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Endeavor στην Ελλάδα, Χάρης Μακρυνιώτης ενώ στην συζήτηση που θα ακολουθήσει θα συμμετάσχουν από τον κόσμο των επιχειρήσεων οι: Σπύρος Θεοδωρόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, Chipita, Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, Όμιλος ΤΙΤΑΝ και Μάρκος Βερέμης, Εκτελεστικός Πρόεδρος ΔΣ, Upstream Systems. Την άποψη του ακαδημαϊκού κόσμου θα εκφράσει ο Καθηγητής Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Γεώργιος Δουκίδης. Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, Άννα Μπουσδούκου.

Η δημιουργία θέσεων απασχόλησης είναι μεν θεμελιώδους σημασίας, ωστόσο είναι ανάγκη να αντιμετωπιστούν όλες οι όψεις της αναντιστοιχίας δεξιοτήτων. Ειδάλλως, μπορεί να παραταθεί η κρίση της απασχόλησης, αφού δεν θα παρέχεται στα άτομα η δυνατότητα να αναπτύξουν δεξιότητες για τις θέσεις εργασίας που θα δημιουργήσει όποια ανάκαμψη της οικονομίας.

Το τρίτο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών διοργανώνεται στους Δελφούς υπό την αιγίδα της Α.Ε Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπιου Παυλόπουλου. Στόχος του Φόρουμ είναι να δημιουργήσει τις συνθήκες για έναν ειλικρινή και αποδοτικό διάλογο, ο οποίος θα ενεργοποιήσει το διανοητικό κεφάλαιο εντός και εκτός της χώρας, θα μετατρέψει την γνώση σε καινοτόμες  και  εξωστρεφείς δραστηριότητες και θα συμβάλλει στην ενδυνάμωση της θέση της χώρας στο παγκόσμιο πολιτικό γίγνεσθαι. Το Φόρουμ διοργανώνεται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Δελφών.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr