NEWSFLASH...
Coaching & Training | Personal Coaching
ανάγνωση

Το εργαλείο που θα σε οδηγήσει στη νίκη!

Το εργαλείο που θα σε οδηγήσει στη νίκη!

Σεμινάριο περί αθλητικής επιτυχίας για 1η φορά στην Ελλάδα από τον παγκοσμίου φήμης Μental Trainer Jeremy Lazarus και την συμμετοχή της Ισιδώρας Καραδημητρίου!

Παρόλο που πολλοί αθλητές ή άτομα που συσχετίζονται με τον αθλητισμό ξοδεύουν πολύ χρόνο για τις ικανότητές τους και τις τεχνικές δεξιότητές τους, η νοητική πλευρά παραμελείται συχνά. Αλλά όπως είπε και ο σατιρικός ποιητής Ιούνιος Ιουβενάλης: Νους υγιής εν σώματι υγιεί!

Ο παγκοσμίου βεληνεκούς εξειδικευμένος trainer στο NLP for sporting Excellence, Jeremy Lazarus, έρχεται για 1η φορά στην Ελλάδα και μαζί με την Νευροεπιστήμονα Ισιδώρα Καραδημητρίου παρουσιάζουν το 1ο για τα Ελληνικά δεδομένα διήμερο σεμινάριο «Winning the mental game of sports», τη Δευτέρα 16 & Τρίτη 17 Απριλίου 2018 στο “7ος Multi Event City Loft".

1227Jeremy-Lazarus-low-res.jpg?mtime=20180223140836#asset:78587

Γιατί το σεμινάριο αυτό είναι σπουδαίο και σημαντικό;

Γιατί δεν είναι αρκετό ένα γυμνασμένο σώμα για έναν αθλητή. Για να έρθουν οι επιτυχίες, ο αθλητής πρέπει να μάθει να γυμνάζει και τον νου του. Πόσο συχνά ακούμε πώς ο τάδε αθλητής δεν απέδωσε αγωνιστικά όσο μπορούσε και έπρεπε γιατί δεν ήταν καλά προετοιμασμένος στο ψυχολογικό κομμάτι; Στη σημερινή εποχή πλέον σπαταλούνται εκατομμύρια ακριβώς πάνω σε αυτό, στο πώς θα προετοιμαστεί ψυχολογικά ο αθλητής για τον αγώνα του και το πώς θα προπονήσει και τον νου πέρα από το σώμα. Και έχοντας παίξει και ο ίδιος προσωπικά ποδόσφαιρο, σε ερασιτεχνικό επίπεδο, για περίπου 15 χρόνια, μπορώ να πω πως η εξάσκηση του νου είναι πολύ σημαντική πριν την προετοιμασία ενός αγώνα. Πόσο μάλλον σε επαγγελματικό επίπεδο όταν διακυβεύονται πάρα πολλά και το στρες φτάνει στα όρια.

Αυτό ακριβώς λοιπόν κάνει ο Jeremy Lazarus, όντας ένας πιστοποιημένος NLP Master Trainer, με εμπειρία περίπου 35 ετών μέσα στον χώρο. Ο Jeremy, έχει πραγματοποιήσει περίπου 100 διαπιστευμένα προγράμματα NLP και πάνω από 200 σεμινάρια και workshops ενώ μεταξύ άλλων, το πελατολόγιο του αποτελείται από Blue Chip εταιρείες, εισηγμένες στο Χρηματιστήριο, celebrities, κορυφαίους ποδοσφαιριστές από το καλύτερο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα στον κόσμο, αυτό της Premier League καθώς και από την εθνική ομάδα σκοποβολής της Μεγάλης Βρετανίας.

1215Jeremy-Lazarus-low-res.jpg?mtime=20180223140938#asset:78588

Ο ίδιος δηλώνει πως: «Σκοπός μου είναι να κάνω την διαφορά για τους ανθρώπους, ενδυναμώνοντάς τους να αποδίδουν τα μέγιστα, ξεπερνώντας τα όριά τους, να επιτυγχάνουν τους στόχους τους και να εκπληρώσουν τις προσδοκίες τους. Στα πλαίσια της επιχείρησης/εργασίας, αυτό συνεπάγεται με μεγαλύτερα κέρδη, καλύτερη αποτελεσματικότητα και ύψιστη απόδοση στην δουλειά».

Στο σεμινάριο συμμετέχει και η Ισιδώρα Καραδημητρίου όπως ανέφερα, μια ισχυρή παρουσία στον τομέα του training και της Νευροεπιστήμης. Με τη δημιουργία της Re:Frame εισήγαγε στον χώρο της εκπαίδευσης μια φρέσκια και δυναμική πρόταση, βασισμένη στην επιστράτευση πρωτοποριακών, εκπαιδευτικών «εργαλείων» που αποκαλύπτουν τον πυρήνα των δυνατοτήτων κάθε ατόμου, έχοντας σαν σύμμαχο την νοητική δύναμη, αποτέλεσμα αυτού σήμερα να συνεργάζεται με μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Isidvra.jpg?mtime=20180301103432#asset:79187

Η ίδια δηλώνει για το πρωτοποριακό αυτό σεμινάριο: «Στην Αμερική λένε ότι διανύουμε το Brain Century και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι μεγάλοι επιχειρηματίες και κυβερνήσεις επενδύουν δισεκατομμύρια δολλάρια στην έρευνα και μελέτη του εγκεφάλου, αλλά και στην τεχνητή νοημοσύνη. Όλα εξαρτώνται απο το υποσυνείδητο μας, οι συμπεριφορές, τα αποτελέσματα μας, οι πεποιθήσεις μας (αρνητικές ή θετικές). Απο την 1η Ολυμπιάδα, μέχρι σήμερα, πόσα πράγματα έχουν μείνει ίδια και πόσα έχουν αλλάξει; Από τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τα αθλήματα μέχρι τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας μέσα σε αυτά. Πώς κάποιοι αθλητές πετυχαίνουν τους στόχους τους και πώς κάποιοι άλλοι όχι; Οι top αθλητές, πετυχαίνουν τους στόχους τους με τη βοήθεια Μental Trainers, που τους βοηθούν με διάφορες τεχνικές να ευθυγραμμίζονται νοητικά με τον στόχο τους, να χρησιμοποιούν την δύναμη του εγκεφάλου και να πετυχαίνουν σημαντικές επιδόσεις! Ο Jeremy Lazarus είναι ένας απο αυτούς!  Χρόνια τώρα υποστηρίζει αθλητικές ομάδες όπως οι εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου και σκοποβολής του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς επίσης και Ολυμπιονίκες αθλητές και πρωταθλητές.  Είναι μεγάλη μας τιμή που συνεργάζεται με τη Re:Frame κι έρχεται για 1η φορά στη χώρα που γέννησε τους Ολυμπιακούς αγώνες, γι’αυτό το τόσο σημαντικό σεμινάριο!”».

Πώς όμως ακριβώς μπορεί να βοηθήσει το NLP τους αθλητές;

Το NLP προσφέρει σε αθλητές και αθλούμενους, τη δυνατότητα να μάθουν τα “κλειδιά” του πώς να διαχειρίζονται τον πιο σημαντικό μυ, τον ανθρώπινο Νού. Όσο καλύτερα εξασκεί κάποιος αυτόν τον μυ, τόσο καλύτερα και πιο γρήγορα μπορεί να πετύχει τα καλύτερα αποτελέσματα. Οι τεχνικές NLP μπορούν να χρησιμεύσουν στο να δημιουργήσουν σημαντικότατες βελτιώσεις στις επιδόσεις και τα αποτελέσματα. Και αυτό δεν το λέω εγώ, αλλά ο Jeremy Lazarus, που το κάνει πράξη με μεγάλη επιτυχία επί 35 χρόνια!

«Winning the mental game of sports» ως πόλος έλξης εκπαιδευτικού τουρισμού.

Το σεμινάριο, που θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 16 & Τρίτη 17 Απριλίου 2018, είναι σημαντικό για την Ελλάδα και για 3 άλλους λόγους. Ο τουρισμός για την Ελλάδα είναι ένα πολύ ισχυρό όπλο για την οικονομία της χώρας. Επομένως, είναι αξιοσημείωτο πως το σεμινάριο αυτό πρόκειται:

  • Να έλξει σημαντικούς ανθρώπους παγκοσμίως.
  • Να προάγει την εξελιγμένη γνώση των Νευροεπιστημών στον τομέα του αθλητισμού στη χώρα μας, που γέννησε τους Ολυμπιακούς αγώνες!
  • Να βοηθήσει σε μέγιστο βαθμό τoν Ελληνικό Αθλητισμό, αλλά και τη χώρα μας για να γίνει ένας πόλος έλξης εκπαιδευτικού τουρισμού.

Ποιοι θα προσκληθούν να παρακολουθήσουν;

  • Ολυμπιονίκες, παραολυμπιονίκες, πρωταθλητές από όλα τα αθλήματα
  • Αθλητές (ερασιτέχνες και επαγγελματίες)
  • Προπονητές / coaches
  • Life Coaches που ασχολούνται με αθλητές
  • Ιατροί ομάδων
  • Γυμναστές
  • Personal trainers
  • Γονείς
  • Και γενικά επαγγελματίες από τον ευρύτερο χώρο του αθλητισμού.

Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να μάθουν στο σεμινάριο:

  • Διάφορους τρόπους να αισθάνονται δυνατοί, ενεργητικοί & έντονα παρακινημένοι, πριν και κατά τη διάρκεια των αγώνων και των προπονήσεων και πως να βοηθήσουν τους άλλους (π.χ. συμπαίκτες) να αισθάνονται το ίδιο.
  • Tη νοοτροπία για την αθλητική επιτυχία, έτσι ώστε να γίνουν διανοητικοί, αθλητικοί «γίγαντες».
  • Τον τρόπο να αντλούν βαθιά γνώση από την προσωπική επιτυχία, ώστε να μπορούν να την αναπαράγουν.

NLP-Jeremy-3.jpg?mtime=20180223141014#asset:78589

Αν λοιπόν θέλετε να μάθετε από τους καλύτερους για το πώς μπορείτε να εξασκήσετε τον νου σας και να μάθετε πως μπορείτε να πετύχετε πιο γρήγορα και αποτελεσματικότερα τους στόχους σας, μην περιμένετε άλλο και δηλώστε συμμετοχή στο 1ο στο είδος του σεμινάριο για τα Ελληνικά δεδομένα!

Για να κλείσετε εισιτήριο μπείτε εδώ: http://bit.ly/2GbBndo

Για πληροφορίες στο Facebook πατήστε εδώ: http://bit.ly/2ChjffL

Το σεμινάριο Winning the mental game of Sports, θα πραγματοποιηθεί στο “7ος Μulti Event City Loft". 

Όσοι καλέσουν στο 211 0168031 ή στείλουν mail στο info@reframe.gr ως τις 10/04 αναφέροντας πως επικοινωνούν από το epixeiro.gr, θα λάβουν έκπτωση 15%.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr