NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

Η LenovoTM βλέπει τη Νοημοσύνη να μετασχηματίζει τα πάντα στο MWC 2018, από συσκευές μέχρι Data Center

Η LenovoTM  βλέπει τη Νοημοσύνη να μετασχηματίζει τα πάντα  στο MWC 2018, από συσκευές μέχρι Data Center

Χθες, στο MWC 2018, η Lenovo ενίσχυσε το όραμά της για τις τεχνολογικές καινοτομίες του 2018, μετακινώντας τη βασική της στρατηγική στην Επαυξημένη Νοημοσύνη.

Προερχόμενη από το χώρο των PC, η Lenovo έχει δημιουργήσει μια από τις πιο ολοκληρωμένες συλλογές έξυπνων συσκευών AI, δίνοντάς τους μοναδικό πλεονέκτημα για την παροχή των τριών βασικών στοιχείων της Νοημοσύνης: Δεδομένα, Υπολογιστική Ισχύ και Αλγορίθμους.

Μέσω των νέων τεχνολογιών AR, VR και φωνητικής ενεργοποίησης που παρουσιάστηκαν στην έκθεση, η Lenovo προσφέρει νέους ισχυρούς τρόπους για να ζήσετε, να εργαστείτε και να διασκεδάσετε. Από τα έξυπνα σχεδιασμένα νέα laptops Yoga™ 2-σε1 με φωνητική δυνατότητα, που λανσαρίστηκαν σήμερα και τα Moto Mods που μεταμορφώνουν την εμπειρία του χρήστη, σε λύσεις προχωρημένων data center, η Lenovo εστιάζει στο AI σε όλες τις κρίσιμες ανθρώπινες συνδέσεις, από τις συσκευές έως και τα data center.

Μια Διαφορετική Smartphone Εμπειρία

Στο MWC, η Motorola θα δείξει τον τρόπο με τον οποίο συνεχίζει να θέτει προκλήσεις στον κλάδο, με τα χαρακτηριστικά των premium smartphone να προσφέρονται σε ανταγωνιστικές τιμές, αλλά και το πόσο η καινοτομία είναι στο ίδιο το DNA της εταιρείας, όπως φαίνεται και από τα Moto Mods που βοηθούν να παρακολουθείτε δείκτες ευεξίας και υγείας, μεταξύ άλλων. Το Μotorola Health Mod που παρουσιάζεται, σας επιτρέπει να μετρήσετε εύκολα τα πέντε ζωτικά σημεία σας, συμπεριλαμβανομένων και της ακριβής συστολικής και διαστολικής αρτηριακής πίεσης, όλα μέσω της συσκευής σας moto z.

Επίσης, η Motorola θα ανακοινώσει τα βασικά ευρήματα της πρόσφατης παγκόσμιας μελέτης Phone-Life Balance, η οποία αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Dr. Nancy Etcoff, διάσημη εμπειρογνώμονα στη Συμπεριφορά του Μυαλού-Εγκεφάλου και της Επιστήμης της Ευτυχίας στο Harvard. Η μελέτη εντοπίζει προβληματικές συμπεριφορές που επηρεάζουν τις σχέσεις με τους γύρω μας αλλά και με τους εαυτούς μας και δείχνει πως οι χρήστες έχουν την τάση να δίνουν προτεραιότητα στο κινητό τους αντί για τους ανθρώπους στο περιβάλλον τους, με τα πιο ανησυχητικά αποτελέσματα να καταγράφονται στο νεότερο κομμάτι του πληθυσμού, που έχει μεγαλώσει στο ψηφιακό κόσμο.

Η Μotorola πιστεύει ότι η τεχνολογία θα πρέπει να εμπλουτίζει τις ζωές μας, αντί να μας αποσπά από αυτές και γι’ αυτό προσφέρει έξυπνες λύσεις για να βοηθήσει τους ανθρώπους να διαχειριστούν την ισορροπία μεταξύ τηλεφώνου και πραγματικής ζωής. Αυτές περιλαμβάνουν μία συνεργασία με την SPACE, στη δημιουργία μίας εφαρμογής που βοηθάει να γίνει ο χρήστης  πιο προσεκτικός στη χρήση του τηλεφώνου, αλλά και το Moto Experience το οποίο υποστηρίζει πιο διαισθητικές αλληλεπιδράσεις με το κινητό.

 Μία Διαφορετική Προσέγγιση στη Φωνή

Το τμήμα των PC και Έξυπνων Συσκευών της Lenovo αναπτύσσει νέα προϊόντα που μετασχηματίζουν τόσο στις εμπορικές όσο και στις καταναλωτικές εμπειρίες, μέσω της Επαυξημένης Πραγματικότητας.

Στο MWC, η Lenovo θα παρουσιάσει το νέο Yoga 730 (σε μοντέλα των 13 ιντσών και των 15 ιντσών) και το νέο Yoga 530 14 ιντσών – τις πιο πρόσφατες προσθήκες της οικογένειας 2-σε-1 σχεδιασμένες για την mobile γενιά. Τα νέα convertibles με Windows 10 διαθέτουν μοντέρνο design, ισχυρή απόδοση laptop και φορητότητα tablet, χαρακτηριστικά που έχουν κάνει το Lenovo Yoga ένα εμβληματικό premium laptop brand, από την αρχή της δημιουργία του - όταν καινοτόμησε πρώτη παρουσιάζοντας το convertible form factor. Το νέο Yoga 730 αξιοποιεί την ισχύ του Al για να παρέχει έξυπνη βοήθεια χωρίς τη χρήση χεριών, με την ενσωμάτωση τόσο της Cortana αλλά και της Alexa, που προσφέρουν περισσότερες επιλογές και αναγνωρίζουν φωνητικές εντολές, ακόμα και αν ο χρήστης βρίσκεται στην άλλη μεριά του δωματίου.

Το νέο ανθεκτικό τρίο της Lenovo: το Chomebook 500e, το Chromebook 300e 2-σε-1 και το Chromebook 100e, αρχικά σχεδιασμένα για εκπαίδευση, είναι τώρα διαθέσιμα για τους καταναλωτές. Εκτός από τo προστατευτικό design που προστατεύει από χτυπήματα και νερό, το Chromebook 300e διαθέτει τεχνολογία Lenovo Enhanced Touch που επιτρέπει τη χρήση καθημερινών αντικειμένων για αλληλεπίδραση με την οθόνη, ενώ το Chromebook 500e παρέχει στυλό EMR™ με τους πρωτοποριακούς αλγόριθμους της Google® για απρόσκοπτη γραφή και σκίτσα.

Το νέο Lenovo Smart Display που ανακοινώθηκε στο CES 2018, κάνει τη χρήση της τεχνολογίας στο σπίτι πιο εύκολη και κοινοποιήσιμη γιατί συνδυάζει τη δυνατότητα φωνής του Google Assistant TM μαζί με full HD οθόνης αφής2. Παράλληλα λειτουργεί ως κόμβος εντολών για τις συνδεδεμένες έξυπνες οικιακές συσκευές, από τον φωτισμό έως τη θέρμανση και ακόμα περισσότερα, ενώ μπορεί να ελέγχεται με φωνητικές εντολές ή με μία γρήγορη ματιά στην οθόνη.

Ένας Διαφορετικός Τρόπος να Βιώσεις την Πραγματικότητα

Με τα Lenovo Mirage™ Solo αυτόνομα VR ακουστικά και τη Lenovo Mirage Camera, που επίσης παρουσιάστηκαν στη CES 2018, η Lenovo θα παρουσιάζει πώς η Αυξημένη Νοημοσύνη συνεχίζει να κάνει τις συσκευές της, διαφορετικές και πιο απολαυστικές. Τα Lenovo Mirage™ Solo αυτόνομα VR ακουστικά και η Lenovo Mirage Camera, μια κάμερα VR180, σου επιτρέπουν να δημιουργήσεις και να καταναλώσεις το δικό σου VR περιεχόμενο χρησιμοποιώντας Daydream TM, την πλατφόρμα της Google για κινητά VR, ενώ τα Star Wars™: Jedi Challenges με τα Lenovo Mirage AR ακουστικά και το Lightsaber, ξεπερνούν τα όρια του τι είναι δυνατό, επιτρέποντας στους φανατικούς του είδους να δοκιμάσουν την εκπαίδευση Jedi σε AR.

Ένας Διαφορετικός Τρόπος να Βελτιώσουμε τον Κόσμο

Η Ομάδα Data Center της Lenovo συνεχίζει να τροφοδοτεί την Επανάσταση στη Νοημοσύνη με τη διεύρυνση δύο νέων τμημάτων, τις Τηλεπικοινωνίες και το Internet of Things.

Καθώς οι καινοτομίες στα κινητά και τις έξυπνες συσκευές αυξάνονται ραγδαία, o κλάδος των τηλεπικοινωνιών υφίσταται τεράστιες αλλαγές με τα δίκτυα 5G. Η Lenovo βρίσκεται σε μοναδική θέση να κάνει τη διαφορά σε παραδοσιακές βάσεις τηλεπικοινωνιών και να προσφέρει μια απρόσκοπτη μετάβαση για τους παρόχους υπηρεσιών επικοινωνίας σε έναν κόσμο που καθορίζεται αποκλειστικά από το λογισμικό.

Η Lenovo λανσάρει μία πρόταση με βελτιστοποιημένη απόδοση, η οποία βασίζεται σε Lenovo ThinkSystem SR650/SR630 servers και switches, Red Hat OpenStack Platform, και Mellanox ConnectX-4 NICs για την επιτάχυνση της επεξεργασίας πακέτων. Επιπλέον, η Lenovo συμμετέχει στο πρόγραμμα “Intel Select Solution for NFV” και προσφέρει μια λύση ειδικά βελτιστοποιημένη για φορτία NFV με κρυπτογράφηση και συμπίεση. Η λύση αποτελείται από το Intel QuickAssist Technology (QAT) και το Intel XXV710 NIC διαθέσιμες στους Lenovo SR650/SR630 servers.

Αξιοποιώντας την #1 θέση σε αξιοπιστία x86 server*, η Lenovo επίσης θα παρουσιάσει την πρώτη εφαρμογή σταθμών βάσης 5G –με λογισμικό και εικονική εκτέλεση των συγκεντρωτικών και κατανεμημένων μονάδων (CU/DU), που κατέστη δυνατή μέσω μιας κοινής συνεργασίας με την China Mobile.

Η Επίδειξη των λύσεων της Lenovo για ‘device to datacenter’ μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο Mobile World Congress στην Βαρκελώνη, στις 26 Φεβρουαρίου – 1 Μαρτίου στην παρουσίαση της Lenovo στην Αίθουσα 3, στον Χώρο 3N30. Στο περίπτερο της Intel, η Lenovo θα παρουσιάσει την λύση ‘αυτο-βελτιστοποιούμενου δικτύου 5G’ βασισμένη στους Lenovo ThinkSystem SR650 servers.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr