NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

BALKANNABIS EXPO: Άνοιξε ο δρόμος για την φαρμακευτική Κάνναβη και στην Ελλάδα!

BALKANNABIS EXPO: Άνοιξε ο δρόμος για την φαρμακευτική Κάνναβη και στην Ελλάδα!
05_03_2018 | 11:30 06_03_2018 | 11:15
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα

Μια νέα εποχή για την Ελλάδα ξεκινά στον τομέα της Κάνναβης. Η καλλιέργεια και παραγωγή φαρμακευτικών προϊόντων από Κάνναβη είναι πλέον Νόμος. Διασφαλίζεται έτσι η ανάγκη των ασθενών να έχουν πρόσβαση σε φαρμακευτικά σκευάσματα και παράλληλα προωθείται η επιχειρηματικότητα σε έναν ραγδαία αναπτυσσόμενο κλάδο. Μπαίνει έτσι η Ελλάδα δυναμικά στην πρωτοπορία των Ευρωπαϊκών χωρών που έχουν ρυθμίσει τα ζητήματα εγχώρια παραγωγής και εξαγωγών φαρμάκων από Κάνναβη ως μία από τις πέντε χώρες που μπορούν να παράγουν κάνναβη για ιατρική χρήση. Αξιοποιεί τις ιδανικές εδαφολιματολογικές συνθήκες, που την καθιστούν ανταγωνιστική και ικανή να καταλάβει ένα σημαντικό μερίδιο της αγοράς. Συγκριτικά της πλεονεκτήματα την κάνουν ένα προνομιακό μέρος για επενδύσεις, σε καθετοποιημένες μονάδες παραγωγής φαρμακευτικών προϊόντων από Κάνναβη, λόγω μειωμένων λειτουργικών εξόδων αλλά και ποιοτικότερης παραγωγής σε σύγκριση με τις άλλες χώρες. Σύντομα η εγχώρια παραγωγή να δώσει καρπούς ανακουφίζοντας τους Έλληνες ασθενείς. Και οι επενδυτές αναμένουν τους όρους για τις άδειες καλλιέργειας και επεξεργασίας για να ξεκινήσουν τα πρώτα παραγωγικά βήματα.

Ένας νέος, πολλά υποσχόμενος βιομηχανικός κλάδος γεννιέται στην Ελλάδα.

Η Ελλάδα στον παγκόσμιο χάρτη της Κάνναβης.

Για πρώτη φορά, με το νέο θεσμικό πλαίσιο, θα πραγματοποιηθεί η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση Κάνναβης στα Βαλκάνια. Και μάλιστα στο κέντρο της Αθήνας: Η BALKANNABIS EXPO είναι το σημείο αναφοράς για τον επιχειρηματικό κόσμο της Κάνναβης, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στη νοτιοανατολική Ευρώπη. Περισσότεροι από 120 εκθέτες από την παγκόσμια βιομηχανία της Κάνναβης θα εκθέσουν καινοτομίες και προϊόντα στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων 1-3 Ιουνίου. Μπροστά στο δύσκολο έργο της αποτελεσματικής εφαρμογής του νόμου η BALKANNABIS EXPO θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην ενημέρωση ασθενών και επισκεπτών αλλά και στη σύνδεση παραγωγών, καταναλωτών και επενδυτών που σκοπεύουν να ασχοληθούν με την ιατρική και βιομηχανική χρήση του φυτού.

Γι’αυτό το σκοπό διοργανώνονται δύο διεθνή συνέδρια με περισσότερους από 30 ομιλητές διεθνούς κύρους και για πρώτη φορά στην Ελλάδα επαγγελματικά σεμινάρια και εργαστήρια από ιατρούς, επιστήμονες, επιχειρηματίες, ασθενείς και ακτιβιστές από τουλάχιστον 15 χώρες.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr