NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια
ανάγνωση

Δυναμικό παρόν του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στη συνάντηση της πρωτοβουλίας «Ελλα-δικά μας»

Δυναμικό παρόν του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στη συνάντηση της πρωτοβουλίας «Ελλα-δικά μας»

Σημείο συνάντησης παραγωγικών και μεταποιητικών επιχειρήσεων αποτέλεσε η εκδήλωση της πρωτοβουλίας «Ελλα-δικά μας» που πραγματοποιήθηκε από τα μέλη της, το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018 στο ξενοδοχείο "ELITE CITY RESORT" στην Καλαμάτα.

Οι συμμετέχοντες στη συνάντηση ενημερώθηκαν για τις δράσεις, το όραμα, τις αξίες και τους στόχους της πρωτοβουλίας «Ελλα-δικά μας» και τους τρόπους συμμετοχής τους σε αυτό. Σημειώνεται  ότι  πρωτοβουλία “προέρχεται από μία κοινότητα εξωστρεφών, παραγωγικών - μεταποιητικών επιχειρήσεων, ελληνικής ιδιοκτησίας και αποσκοπεί στην ανάδειξη και την προώθηση του σύγχρονου, επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας”.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας εκπροσώπησαν ο  Πρόεδρος κ. Ιωάννης Μπουντρούκας, ο Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Ιωάννης Τρουπής, τo μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Πρόεδρος της  Εταιρείας Ανάπτυξης Πελοποννήσου "ΑΓΑΠΗΝΩΡ" κ. Γιώργος Δημητρόπουλος και το μέλος του Επιμελητηρίου κ.Βασίλης Σαλάκος, και ιδρυτικό μέλος της πρωτοβουλίας «Ελλα-δικά μας»  με την εταιρία MEDITERRANEAN FOODS Α.Ε., που σημειώνεται ότι είναι η μοναδική εταιρία από την Αρκαδία που συμμετέχει σε αυτή την πρωτοβουλία.

Σημαντικές συναντήσεις με επαγγελματίες είχαν από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Αρκαδίας με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας και την τόνωση και αύξηση  των Ελληνικών εξαγωγών.

Ο κ. Μπουντρούκας στη διάρκεια των συνομιλιών ανέφερε ότι το Επιμελητήριο Αρκαδίας, αρωγός της εξωστρέφειας,  προγραμματίζει η επόμενη συνάντηση να πραγματοποιηθεί στην Αρκαδία με γνώμονα να αναβαθμιστεί το brand «Ελλα-δικά μας» και να γίνει γνωστό και στις επιχειρήσεις της Αρκαδίας.

Καλεί δε τις Αρκαδικές επιχειρήσεις, που έχουν τις προδιαγραφές, να εγγραφούν στην πρωτοβουλία προκειμένου να ενισχυθούν οι εξαγωγές στους κλάδους της μεταποίησης και την παραγωγικότητας με σκοπό την ισχυροποίηση του brand «made in Greece».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr