NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Κοινωνία
ανάγνωση

Η νέα χρονιά ξεκίνησε δυναμικά για το τμήμα event management της V+O Communication

Η νέα χρονιά ξεκίνησε δυναμικά για το τμήμα event management της V+O Communication
07_03_2018 | 10:30
epixeiro icon Ειδήσεις | Κοινωνία

Με μια σειρά από εξαιρετικά επιτυχημένες εταιρικές και δημοσιογραφικές εκδηλώσεις ξεκίνησε η νέα χρονιά για το τμήμα event management της V+O COMMUNICATION.

Συγκεκριμένα, η V+O COMMUNICATION ανέλαβε τη διοργάνωση της εκδήλωσης παρουσίασης της πρεμιέρας της ταινίας The Darkest Hour της UIP (United International Pictures), μίας εξαιρετικής παραγωγής που αφορά στη ζωή και το έργο του Sir Winston Churchill, η οποία πρωταγωνιστεί στο παγκόσμιο box office. Η πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε στο κτήριο της Παλαιάς Βουλής, το οποίο άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του, προκειμένου να υποδεχθεί εκλεκτούς προσκεκλημένους από τον πολιτικό, καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό χώρο. Η επιλογή ενός τόσο εμβληματικού κτηρίου στο κέντρο της Αθήνας σε συνδυασμό με το ιστορικό περιεχόμενο της ταινίας, δημιούργησαν μια ατμοσφαιρική προβολή που ενθουσίασε τους προσκεκλημένους και απέσπασε εξαιρετικές κριτικές.

Στελέχη από όλο τον κόσμο βρέθηκαν για τρεις ημέρες στο ιστορικό Ναύπλιο για την ετήσια συνάντηση της εταιρείας IMERYS (Metallurgy Division) με τίτλο Accelebrate. Οι καλεσμένοι με τη βοήθεια ειδικού App είχαν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για όλες τις λεπτομέρειες του τριημέρου, να γνωρίσουν τους ομιλητές, να κάνουν live polling αλλά και να αξιολογήσουν την εκδήλωση συνολικά. Στον μοναδικό χώρο του ΦΟΥΓΑΡΟΥ, συζήτησαν τους στόχους του Division, συμμετείχαν σε workshops, σε διαδραστικές team building δραστηριότητες, σε μουσική εκδήλωση με τις 48 ΩΡΕΣ, ενώ παράλληλα είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν τον διεθνούς φήμης σκιτσογράφο Tom Russell, ο οποίος αποτύπωνε Live σε σκίτσα όλο το τριήμερο.

Το πρώτο 2μηνο του έτους έκλεισε με το «γευστικό» media event του Μακεδονικού Χαλβά που για ακόμη μια χρονιά «Πετάει Χαρταετό» για καλό σκοπό! Στην εκδήλωση παρευρεθήκαν πάνω από 110 δημοσιογράφοι, bloggers και influencers, οι οποίο γεύτηκαν νηστήσιμους μεζέδες και Μακεδονικό Χαλβά σε ένα «καθαροδευτεριατικό» σκηνικό που θύμιζε ελληνική εξοχή. Παράλληλα, ενημερώθηκαν για την πρωτοβουλία του Μακεδονικού Χαλβά να στηρίξει τα βήματα ζωής των γενναίων παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ μέσα από το site www.petaxartaeto.gr.

Το event management είναι ένας τομέας σημαντικής δραστηριοποίησης της V+O COMMUNICATION, η οποία με την εμπειρία, τη δημιουργικότητά και τον επαγγελματισμό των στελεχών της, διοργανώνει τα πιο αξέχαστα και επιτυχημένα events για τους πελάτες της. 

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr