NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Το Alliott Group χορηγός και σύμβουλος προγράμματος στο συνέδριο για την Παγκόσμια Κινητικότητα των Εργαζομένων Amsterdam Global Mobility

Το Alliott Group χορηγός και σύμβουλος προγράμματος  στο συνέδριο για την Παγκόσμια Κινητικότητα των Εργαζομένων Amsterdam Global Mobility

Το Alliott Group θα είναι ο κύριος Χορηγός του Συνεδρίου Παγκόσμιας Κινητικότητας 2018 (Amsterdam Global Mobility Conference 2018) το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Άμστερνταμ, στην Ολλανδία στις 22 Μαρτίου 2018. Στελέχη της Kleopas Alliott Business Consultants και η Kleopas Payroll Services ΕΠΕ θα συναντηθούν με στελέχη από το παγκόσμιο δίκτυο του Alliott Group.

Το μονοήμερο συνέδριο διοργανώνεται από το «Forum for Expatriate Management». Αναμένεται να προσελκύσει ανώτατα στελέχη του HR και κορυφαία στελέχη global mobility που εργάζονται για διεθνείς εταιρείες, καθώς και παγκόσμιους συνεργάτες του κλάδου, όπως η εταιρεία Kleopas Alliott, που εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών global mobility μέσα από την έμπειρη ομάδα της Kleopas Payroll.

Στελέχη του Alliott Group, μιας αναγνωρισμένης διεθνούς ένωσης ανεξάρτητων λογιστικών, φοροτεχνικών και δικηγορικών εταιρειών, θα είναι βασικοί ομιλητές του συνεδρίου Amsterdam Global Mobility. Η Kleopas Alliott Σύμβουλοι Επιχειρήσεων ΑΕ και η Kleopas Payroll Services ΕΠΕ είναι μέλη του Alliott Group στην Ελλάδα. Το συνέδριο αποτελεί ένα φόρουμ για διευθυντές Ανθρωπίνου Δυναμικού και Παγκόσμιας Κινητικότητας Εργαζομένων που έρχονται αντιμέτωποι με τις προκλήσεις που παρουσιάζει η διαχείριση απόδημου προσωπικού στον διεθνή επιχειρηματικό κόσμο του σήμερα. 

Με οργανωτή το «Forum for Expatriate Management», το συνέδριο θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Okura και θα φέρει σε επαφή πάνω από 160 επαγγελματίες του τομέα παγκόσμιας κινητικότητας, ειδικούς του κλάδου και ειδικούς σε θέματα Ανθρωπίνου Δυναμικού από 15 χώρες. Κατά τη διάρκεια του μονοήμερου συνεδρίου, αντιπρόσωποι από εταιρείες που εστιάζουν στον διεθνή χώρο θα συζητήσουν τις τάσεις του ιδιαιτέρως απαιτητικού τομέα διαχείρισης διακίνησης προσωπικού και θα συναντήσουν ηγετικούς παρόχους υπηρεσιών του κλάδου, όπως η Kleopas Alliott Σύμβουλοι Επιχειρήσεων ΑΕ και η Kleopas Payroll Services ΕΠΕ , οι οποίοι μπορούν να τους υποστηρίξουν να ανταποκριθούν στις προκλήσεις αυτές.

Μέλη του Alliott Group από την Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Πορτογαλία, το Η.Β., το Γκέρνσεϊ, τη Μάλτα, την Ελλάδα και τις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν συμβάλει στη διαμόρφωση του φορολογικού και νομικού περιεχομένου του συνεδρίου. Εκτός από τη διεξαγωγή σεμιναρίου κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, τα μέλη του Alliott Group θα βρίσκονται στον εκθεσιακό χώρο B2 για να συνομιλήσουν με αντιπροσώπους μερικών από τις πιο αναγνωρισμένες παγκοσμίως επιχειρήσεις και μικρομεσαίες εταιρείες σχετικά με το πώς μπορούν να τους βοηθήσουν να οργανώσουν και να διαχειριστούν πιο αποτελεσματικά τις σχετικές φορολογικές, λογιστικές και νομικές πτυχές των προγραμμάτων τους που αφορούν στην παγκόσμια κινητικότητα εργαζομένων. 

Ο Luc Lamy, Πρόεδρος της Ομάδας Υπηρεσιών Παγκόσμιας Κινητικότητας Εργαζομένων του Alliott Group σχολίασε: «Η χρήση βραχυπρόθεσμων συνεργασιών με εξωτερικούς συμβούλους αυξάνεται, καθώς διεθνείς εταιρείες προσπαθούν να βελτιστοποιήσουν τις παγκόσμιες αλυσίδες τους για την κάλυψη αναγκών σε επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού. Εντούτοις, υπάρχει μεγάλος αριθμός διαδικασιών φορολογικής και νομικής συμμόρφωσης που πρέπει να ενσωματώνονται στην πολιτική συνεργασιών με εξωτερικούς συμβούλους του οργανισμού και εν συνεχεία να τηρούνται, όχι μόνο από την ομάδα διαχείρισης της παγκόσμιας κινητικότητας εργαζομένων, αλλά και από άλλες λειτουργικές ομάδες, εξειδικευμένα τμήματα και από το ίδιο το εκπατριζόμενο προσωπικό. Παρατηρούμε συχνά επαγγελματίες που εργάζονται εντός των εταιρειών να δυσκολεύονται να ξετυλίξουν το κουβάρι των διαφόρων ζητημάτων συμμόρφωσης. Μέσω της συνεργασίας τους, οι εταιρείες-μέλη του Alliott Group είναι σε θέση να παρέχουν παγκοσμίως συμβουλευτικές υπηρεσίες one-stop-shop σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε πολλές αγορές και μια βιώσιμη εναλλακτική λύση στις μεγάλες διεθνείς εταιρείες παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών. Μπορούμε να βοηθήσουμε τους οργανισμούς και να τους απαλλάξουμε από το βάρος που συνεπάγονται τα ζητήματα συμμόρφωσης, έτσι ώστε να είναι σε θέση να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες της παγκόσμιας αγοράς του σήμερα». 

Με πολλές αλλαγές να λαμβάνουν χώρα στο νομικό, φορολογικό και μεταναστευτικό τοπίο, τόσο εντός όσο και εκτός Ευρώπης, το προσωπικό στο οποίο ανατίθενται βραχυπρόθεσμες εργασίες και όσοι ταξιδεύουν για επαγγελματικούς σκοπούς άρχισαν να μπαίνουν πιο τακτικά στο ραντάρ των φορολογικών και μεταναστευτικών αρχών διεθνώς. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, τα εξειδικευμένα μέλη του Alliott Group θα εμβαθύνουν στο πόσο εύκολο είναι να μην υπάρχει συμμόρφωση όταν οι απασχολούμενοι μετακινούνται εκτός συνόρων ακόμα και όταν πρόκειται μόνο για ένα επαγγελματικό ταξίδι. Ο Γιάννης Κλεώπας Διευθύνων Σύμβουλος της Kleopas Alliott Σύμβουλοι Επιχειρήσεων ΑΕ συμπλήρωσε: «Σε γενικές γραμμές, οι παγκόσμιοι εργοδότες θα αντιμετωπίζουν λιγότερα προβλήματα συνεργαζόμενοι με εξωτερικούς συμβούλους, αλλά ενδέχεται να προκύψουν, και προκύπτουν, δυσάρεστες εκπλήξεις. Προβλήματα θα ανακύπτουν πάντα λόγω παράβασης των περιορισμών που αφορούν σε επιχειρηματικές θεωρήσεις διαβατηρίων, αλλά θέλουμε να τονίσουμε κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, ότι είναι πολύ περισσότερα εκείνα που πρέπει να ληφθούν υπόψη εκτός από τους κανόνες μετανάστευσης και τις θεωρήσεις διαβατηρίων και τους κανόνες των 183 ημερών! Ως μέλος του Alliott Group, δίνεται η δυνατότητα στην Kleopas Alliott Σύμβουλοι Επιχειρήσεων ΑΕ και στην Kleopas Payroll Services ΕΠΕ να παρέχουν συντονισμένες, οικονομικές συμβουλευτικές υπηρεσίες στους διεθνείς πελάτες μας σε πάνω από 70 χώρες παγκοσμίως».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr