NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Κοινωνία
ανάγνωση

Ευρωπαϊκή Πίστη – Συμμετοχή στην Περιβαλλοντική Δράση GreenAthlon

Ευρωπαϊκή Πίστη – Συμμετοχή στην Περιβαλλοντική Δράση GreenAthlon
07_03_2018 | 14:30
epixeiro icon Ειδήσεις | Κοινωνία

Η Ευρωπαϊκή Πίστη στο πλαίσιο των δράσεων της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης, συμμετείχε ενεργά στην περιβαλλοντική δράση GreenAthlon της κοινότητας GREEN ANGELS 

Με κεντρικό σύνθημα «Δίνουμε Ανάσα στον Υμηττό μας», η δράση περιλάμβανε την αναδάσωση και την προστασία ενός σημαντικού τμήματος του Υμηττού, όπου μέσα από μια διαδρομή περιπάτου 2,4 χιλιομέτρων, κάθε συμμετέχων είχε την ευκαιρία να συμβάλλει φυτεύοντας από ένα δέντρο.

Στην πρωτοβουλία της δράσης GreenAthlon, η οποία είχε ως στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών και ειδικά των παιδιών για την σπουδαιότητα του δάσους στο λεκανοπέδιο της Αττικής, η Ευρωπαϊκή Πίστη είχε δυναμική παρουσία με την συμμετοχή τόσο των εργαζομένων της όσο και των οικογενειών τους.

Στόχος της κοινότητας των GREEN ANGELS είναι η μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, μέσα από τη συνεχή βελτίωση της περιβαλλοντικής επίδοσης και την προστασία των Ελληνικών δασών.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη, ως υπεύθυνος εταιρικός πολίτης, με ευαισθησία και αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, θα συνεχίσει να ενισχύει πρωτοβουλίες σχετικές µε το περιβάλλον, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην ανάπτυξη μίας φιλικής προς το περιβάλλον κοινωνίας.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr