NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

«Επιχειρηματικότητα και Εκπαίδευση» το θέμα του νέου επεισοδίου της εκπομπής Marketing in Practice του SBC TV [video]

08_03_2018 | 11:00 08_03_2018 | 11:24
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Η Ξενόγλωσση εκπαίδευση σήμερα, παίζει σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα των παιδιών αλλά και των ενηλίκων, καθώς αποτελεί εργαλείο για να διευρύνει τη σκέψη τους αλλά ταυτόχρονα αποτελεί και εισιτήριο για την επαγγελματική αποκατάσταση.

Στο επεισόδιο αυτό o σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας με καλεσμένο τον Διονύση Πετρόπουλο, Αντιπρόεδρο του Δικτύου Κέντρων Ξένων Γλωσσών QLS και Manager Κέντρων Ξένων Γλωσσών, συζήτησαν για το πώς το μάρκετινγκ μπορεί να εφαρμοστεί στην εκπαίδευση. Οριοθετήθηκε η έννοια της ποιότητας στην εκπαίδευση, η σχέση τιμής παροχής και η ανάγκη για την δικτύωση ίδιων επιχειρήσεων για την προώθηση και την ανάπτυξη τους. Στο ίδιο πλαίσιο παρουσιάστηκαν ιδέες για την διαφοροποίηση της παρεχόμενης υπηρεσίας στον κλάδο.

Ακόμα η Ιωάννα Σκαρλίγκου, Ιδιοκτήτρια Κέντρου Ξένων Γλωσσών έδωσε το δικό της στίγμα για το πώς βλέπει την επιχειρηματικότητα στη σημερινή Ελληνική πραγματικότητα και μοιράστηκε μαζί μας ιδέες για το μάρκετινγκ που εφαρμόζει στην επιχείρησή της.

Τέλος, ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας παρουσίασε tips να αυξήσετε την αντιληπτή αξία των υπηρεσιών και των προϊόντων σας.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr