NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

20 Χρόνια Ιnterplast - Ολοκληρωμένα Συστήματα Ύδρευσης, Θέρμανσης & Κλιματισμού

20 Χρόνια Ιnterplast - Ολοκληρωμένα Συστήματα Ύδρευσης, Θέρμανσης & Κλιματισμού
08_03_2018 | 11:00
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Η ελληνική εταιρεία Ιnterplast συμπλήρωσε 20 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας στην Ελλάδα έχοντας στο ενεργητικό της πλούσιο έργο στα ολοκληρωμένα συστήματα Ύδρευσης, Θέρμανσης, Κλιματισμού και Αποχέτευσης, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα στους τομείς της οικοδομής, των τεχνικών έργων και των βιομηχανικών εγκαταστάσεων. Η Ιnterplast κατέχει την πρώτη θέση σε πωλήσεις πλαστικών σωληνώσεων για κτιριακές εγκαταστάσεις ύδρευσης, θέρμανσης και έχει έντονη εξαγωγική δραστηριότητα σε 40 χώρες.

Η εταιρεία συμμετείχε με ιδιαίτερη επιτυχία στην Έκθεση Climatherm Energy 2018, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan expo, όπου και παρέθεσε μια λαμπερή εκδήλωση για τα 20 χρόνια λειτουργίας της. Οι συνεργάτες της εταιρείας ευχήθηκαν να συνεχιστεί η προσπάθεια των στελεχών της επιχείρησης για νέα καινοτόμα προϊόντα τα οποία θα δίνουν λύση στον τεχνικό κόσμο.

Στην έκθεση Climatherm Energy η Ιnterplast επιλέγει, τα τελευταία έξι χρόνια, να παρουσιάζει τις καινοτομίες και τα νέα προϊόντα της, με στόχο να ενισχύσει τις εκθέσεις που οργανώνονται στην Ελλάδα ώστε να αποτελέσουν σημείο καινοτομίας και εξωστρέφειας των Ελληνικών Παραγωγικών Δυνάμεων. Εντύπωση προκάλεσαν στους παρευρισκόμενους τα νέα συστήματα της Interplast:

  • Το νέο σύστημα πλαστικών σωλήνων και εξαρτημάτων πυρόσβεσης για εγκαταστάσεις αυτόματου καταιονισμού νερού με sprinklers.
  • Η νέα σειρά σωλήνων Πολυπροπυλενίου υψηλών θερμοκρασιών για δίκτυα τηλεθέρμανσης και εγκαταστάσεις υψηλών απαιτήσεων σε θερμοκρασίες.
  • Το σύστημα Ενδοδαπέδιας θέρμανσης ξηράς δόμησης το οποίο έχει δώσει λύση στη γρήγορη απόκριση της Δαπεδοθέρμανσης.
  • Το βραβευμένο προμονωμένο σύστημα Aqua Plus Prins που εξοικονομεί μεγάλα ποσά ενέργειας και δίνει λύσεις στις κοστοβόρες συντηρήσεις των δικτύων ψύξης και θέρμανσης.

Επίσης οι συνεργάτες της είχαν την ευκαιρία να έλθουν σε επαφή με στελέχη της εταιρείας για να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για τα νέα συστήματα που παρουσιάστηκαν στην Climatherm Energy 2018. 

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr