NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Η Microsoft Hellas συναντά τη MS Pepper και μαζί με το Τech Talent School διοργανώνει ένα σεμινάριο ψηφιακών δεξιοτήτων

Η Microsoft Hellas συναντά τη MS Pepper και μαζί με το Τech Talent School διοργανώνει ένα σεμινάριο ψηφιακών δεξιοτήτων
09_03_2018 | 19:00
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Microsoft Hellas σας προσκαλεί να γνωρίσετε τα Digi Girlz την Κυριακή 11 Μαρτίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, στο απόλυτα θηλυκό event, το «Μs Pepper 2018…οι καιροί αλλάζουν» … γιατί η τεχνολογία είναι γένους θηλυκού!

Η Microsoft Hellas συναντά τη MS Pepper και μαζί με το Τech Talent School διοργανώνει ένα σεμινάριο ψηφιακών δεξιοτήτων και ένα ξεχωριστό πάνελ με σκοπό να αναδείξει γυναικείες ιστορίες καινοτομίας, ηγεσίας και επιχειρηματικότητας.

ΩΡΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ
12.00 – 14.30
Microsoft Digi Girlz - 2ωρο σεμινάριο για τις ψηφιακές δεξιότητες και τις νέες τεχνολογίες από το Tech Talent School powered by Microsoft, με παρουσίαση από την Κατερίνα Κερά: Digital Skills - Personal Profile & Professional Profile.
15.00 – 16.00
Make What’s Next: Women led Initiatives - Γυναίκες που έχουν ξεχωρίσει και ανοίγουν το δρόμο, θα μοιραστούν προσωπικές εμπειρίες για να εμπνεύσουν ακόμα περισσότερες γυναίκες να κυνηγήσουν τα όνειρά τους. Μαζί μας θα είναι οι: Μάγκυ Κοντού, SimpleApps, Μελίνα Ταπραντζή, Wise Greece και η Λέλα Δρίτσα, Nannouka με την Αννούσα Μελά, My Style Forecast σε ρόλο συντονίστριας.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr