NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

​To πρώτο Meet-Up Effect ήρθε για να μείνει!

​To πρώτο Meet-Up Effect ήρθε για να μείνει!
10_03_2018 | 15:42
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

To πρώτο Meet-Up Effect, μεταξύ startups, επενδυτών και Funds, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Πέμπτη 8 Μαρτίου στο Ψυχικό.

Το Meet- up effect είναι μια διοργάνωση που στόχο έχει να φέρει κοντά με αμεσότερο τρόπο όλο το startup οικοσύστημα στην Ελλάδα σε ένα χαλαρό smart casual night με σκοπό την δικτύωση, ανταλλαγή απόψεων  και την άμεση επαφή επιχειρηματιών τόσο μεταξύ τους όσο και με πιθανούς επενδυτές και funds.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι fund για τη χρηματοδότηση startup εταιρειών, μεταξύ των οποίων το Unifund με εκπρόσωπο την Έλλη Διακαναστάση, το Marathon VC με εκπρόσωπο τον Χρήστο Γαστεράτο και το Venture Friends με εκπρόσωπο τον Στέφανο Κατσίμπα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης και ιδιώτες επενδυτές (angel investors) οι οποίοι γνώρισαν ανερχόμενα startup και έμαθαν περισσότερα για τους τομείς δραστηριοποίησης τους.

Περισσότερα από 100 άτομα συμμετείχαν στην εκδήλωση, μεταξύ των οποίων 4 funds, 13 angel investors και 35 startups.

Ουσιαστικά, πρόκειται για το πρώτο event που λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα με σκοπό την τόσο άμεση δικτύωση σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα και οι διοργανωτές, μετά την επιτυχία που σημείωσε το πρώτο event, υπόσχονται στη συνέχεια μια φορά τον μήνα στην πόλη της Αθήνας, αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, με επόμενο σταθμό την Θεσσαλονίκη.

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης ήταν η Ρόζ-μαρι & Αγγελική Μέλλου από την startup εταιρεία Pitchstor, η Έλλη Διακαναστάση, ο Χρήστος Νικολούδης founder της εταιρείας Mantis και ο Τάσος Γουρουντής founder της εταιρείας BemyQuest.

Το Meet-Up Effect, έχει ομάδα στο facebook όπου τα μέλη που συμμετέχουν στο event μπορούν να επικοινωνούν και να συνεχίζουν την δικτύωση.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr