NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Η Generation Y έφερε το Delphi Economic Forum στην κορυφή των social trends!

Η Generation Y έφερε το Delphi Economic Forum στην κορυφή των social trends!
12_03_2018 | 14:00
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Nο1 hashtag στο twitter - Άμεση και έγκυρη πληροφόρηση για τα τεκταινόμενα του Forum!

Στο τρίτο Οικονομικό Forum των Δελφών βρέθηκε το τετραήμερο 1-4 Μαρτίου η Generation Y- International e-Business Experts, η οποία ως επίσημο μέλος του, συνέβαλε με τη πολυμελή ομάδα των εκπροσώπων της στην επιτυχημένη διεξαγωγή των εργασιών του.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης η ομάδα Marketing διαχειρίστηκε σε πραγματικό χρόνο την ενημέρωση του παγκόσμιου online community και των social media του Forum, παρέχοντας άμεση, έγκυρη και αξιόπιστη πληροφόρηση για τις εργασίες, τις ομιλίες και την παρουσία των υψηλών προσκεκλημένων του Οικονομικού Forum διατηρώντας μάλιστα το ενδιαφέρον γι’ αυτό στην κορυφή των social trends και τις τέσσερις μέρες διεξαγωγής του (Νο1 trend στο Twitter).

Παράλληλα, η ομάδα Market Research, αξιοποιώντας την πολυετή γνώση της Generation Y και την εξειδίκευση των μελών της, διεξήγαγε πρωτογενή έρευνα μεταξύ των συμμετεχόντων του φόρουμ με σκοπό την συγκέντρωση πολύτιμων πληροφοριών για την ίδια τη διοργάνωση αλλά και την εμπειρία όσων συμμετείχαν σε αυτή.

Στο πλαίσιο των εργασιών του Οικονομικού Forum των Δελφών, οι εκπρόσωποι της Generation Y είχαν επίσης την ευκαιρία να συνομιλήσουν με εκπρόσωπους της πολιτικής, επιχειρηματικής και οικονομικής ελίτ της εγχώριας αλλά και της διεθνούς σκηνής.

Η Generation Y συγχαίρει για ακόμα μία φορά την εταιρία SGT S.A. για την εξαιρετική διοργάνωση, αλλά και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, κύριο Συμεών Τσομώκο προσωπικά για την άψογη συνεργασία.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr