NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Top Stories από το Διαδίκτυο
ανάγνωση

Τι κάνεις όταν κερδίζεις 580 εκατομμύρια δολάρια; - Ο ιδρυτής του My Space έχει την απάντηση [εικόνες]

Τι κάνεις όταν κερδίζεις 580 εκατομμύρια δολάρια; - Ο ιδρυτής του My Space έχει την απάντηση [εικόνες]

Μπορεί να ζηλεύουμε λίγο τη ζωή του Μαρκ Ζούκερμπεργκ, του Μπιλ Γκέιτς και όποιου άλλου μπορεί να βγάλει εκατομμύρια σε έναν μήνα, αλλά τελικά ο Τομ Αντερσον απλά είναι ο καλύτερος απ' όλους.

Και μπορεί να μην σου θυμίζει τίποτα το όνομά του, αλλά αν είχες κι εσύ βάλει ίντερνετ στο σπίτι σου από το 2003, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην είχες My Space, το μέσο κοινωνικής δικτύωσης (πριν το MSN) που χρησιμοποιούσε τότε όλη η νεολαία.

o_tom.jpg

Ο Τομ Αντερσον

 

Ο Τομ Αντερσον λοιπόν ήταν ένας από τους ιδρυτές του My Space, ο οποίος αποφάσισε να πουλήσει την εταιρία του δύο χρόνια μετά, έναντι του εξωπραγματικού ποσού των 580 εκατ. δολαρίων.

myspace12.jpg

Εχοντας εξασφαλιστεί, λοιπόν, για την υπόλοιπη ζωή του από την ηλικία των 35 ετών με το να πουλήσει το τότε μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο στον κόσμο, καθώς το Facebook ακόμη δεν ήταν ευρέως γνωστό, ο ίδιος αποφάσισε να τα παρατήσει όλα και να κάνει αυτό που πραγματικά ονειρευόταν.

myspace13.jpg

Ετσι ο Τομ συνδυάζοντας το πάθος του για τα ταξίδια και την φωτογραφία έγινε ταξιδιώτης- φωτογράφος, πηγαίνοντας μάλιστα στα πιο απίθανα μέρη της γης.

myspace10.jpg

Από την Χαβάη, μέχρι την Ισλανδία και από την Ιταλία μέχρι την Σιγκαπούρη, ο Τομ Άντερσον και η κοπέλα του δεν κάνουν τίποτα άλλο από τα ταξιδεύουν ανελλιπώς και να βγάζουν φωτογραφίες.

myspace9.jpg

Βέβαια, το χόμπι αυτό ξεκίνησε το 2010... καθώς πριν ήθελε να εκπληρώσει μία άλλη του επιθυμία Να χτίσει δηλαδή το σπίτι των ονείρων του.

myspace8.jpg

Για την ακρίβεια, ο Τομ ξεκίνησε να χτίσει ένα σπίτι στο Λος Άντζελες, αλλά του άρεσε τόσο πολύ η όλη διαδικασία που έχτισε ακόμη δύο υπερπολυτελή σπίτια (στην Χαβάη και στο Λας Βέγκας) και μετά άρχισε τα ταξίδια.

mysopace7.jpg

Δεν είναι γνωστό αν λαμβάνει καθόλου έσοδα από τις φωτογραφίες του, αλλά η αλήθεια είναι πως με περιουσία 580 εκατ. δολάρια δεν θα τα είχε και πολύ ανάγκη.

myspace6.jpg

myspace5.jpg

myspace3.jpg

myspace4.jpg

myspace2.jpg

myspace1.jpg

Φωτογραφίες: Instagram

Πηγή: iefimerida.gr 

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr