NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Ο Πάρης Κορωναίος αναλαμβάνει Head of eTraining στην Convert Group

Ο Πάρης Κορωναίος αναλαμβάνει Head of eTraining στην Convert Group

​Μετά από μία πετυχημένη καριέρα ως Γενικός Διευθυντής στον GRECA​!

Ο Πάρης Κορωναίος αναλαμβάνει καθήκοντα Head of eTraining στην Convert Group, ενός εκ των τεσσάρων BUs της εταιρείας. Θα είναι υπεύθυνος για την υλοποίηση της στρατηγικής του τμήματος όσο αφορά στα εκπαιδευτικά συνέδρια, τις ενδοεταιρικές εκπαιδεύσεις, τις ακαδημίες, τα e-learning προγράμματα και άλλες πρωτοβουλίες. 

“Ο Πάρης είναι ένα στέλεχος με αξιοσημείωτη πορεία στον κλάδο του eBusiness αλλά και πολύ αγαπητός σε όλους μας στον χώρο. Θα στηρίξουμε όλοι την προσπάθειά του για καλύτερη εκπαίδευση & δικτύωση των επαγγελματιών στο ηλ. επιχειρείν", δήλωσε ο Παναγιώτης Γκεζερλής, CEO της Convert Group.

Ο Πάρης Κορωναίος ασχολείται με τον κλάδο του eBusiness περισσότερο από μία δεκαετία, έχοντας καθοριστικό ρόλο στην υλοποίηση αρκετών πετυχημένων έργων. Πριν την Convert Group, κατείχε τη θέση του Γενικού Διευθυντή στον Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου - GR.EC.A., επιτυγχάνοντας μαζί με το ΔΣ να αυξήσουν σημαντικά τον αριθμό μελών και εσόδων μέσα σε μία διετία. Στο παρελθόν, υπήρξε στέλεχος της Boussias Communications και της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων - ΕΕΔΕ, ενώ είχε ιδρύσει τη δική του εταιρεία στο χώρο των ψηφιακών εκδόσεων.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr